Νέο βίντεο λίγο μετά τη ληστεία στη σουίτα της Κιμ Καρντάσιαν

Νέο βίντεο λίγο μετά τη ληστεία στη σουίτα της Κιμ Καρντάσιαν

Γύρω της αστυνομικοί «χτενίζουν» το δωμάτιο για να βρουν στοιχεία των δραστών και εκείνη ασχολείται με το κινητό της 

Νέο βίντεο λίγο μετά τη ληστεία στη σουίτα της Κιμ Καρντάσιαν
Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη ληστεία που έγινε στο δωμάτιο της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι δόθηκε στη δημοσιότητα από το tabloid Radar Online. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα έζησε τον τρόμο ενώ βρισκόταν στην υπερπολυτελή σουίτα της στο Hotel de Pourtales στην Πόλη του Φωτός. Λίγο μετά το περιστατικό εμφανίζεται να κάθεται ήρεμη και να ασχολείται με το κινητό της. Γύρω της βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες για τυχόν στοιχεία των δραστών.

Κλείσιμο


Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, η Κιμ Καρτάσιαν υπεβαλε μήνυση στον ιστότοπο MediaTakeout επειδή ισχυρίστηκε πως πρόκειται για σκηνοθετημένη υπόθεση. Στη μήνυση γίνεται αναφορά τόσο στο ίδιο το site όσο και στον ιδρυτή του Fred Mwangaguhunga, ενώ ζητείται επανόρθωση το ποσό της οποίας παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έπεσε θύμα ληστείας και κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι. Περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα ήταν η λεία των ληστών, συμπεριλαμβανομένου και ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού τεραστίων διαστάσεων, το οποίο η Καρντάσιαν είχε επιδείξει στα social media πριν τη ληστεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης