Το δράμα της Εύα Μέντες: Πριν γεννήσει έχασε τον αδερφό της

Το δράμα της Εύα Μέντες: Πριν γεννήσει έχασε τον αδερφό της

«Λύγισα. Μου ράγισε την καρδιά. Την εβδομάδα που γέννησα στην κόρη μου, έθαψα τον αγαπημένο μου αδερφό», είπε η ηθοποιός

Το δράμα της Εύα Μέντες: Πριν γεννήσει έχασε τον αδερφό της
Η γέννηση ενός παιδιού είναι ευκαιρία για γιορτή. Αλλά για την Εύα Μέντεζ ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό Latina αποκάλυψε ότι την εβδομάδα που γέννησε την κόρη της Amada Lee έχασε τον αδερφό της. 

«Λύγισα. Μου ράγισε την καρδιά. Την εβδομάδα που γέννησα στην κόρη μου, έθαψα τον αγαπημένο μου αδερφό. Ο θάνατός του έφερε την οικογένειά μου πιο κοντά. Από τον περασμένο Απρίλιο είμαστε όλοι πιο κοντά. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω την οικογένειά μου. Ήταν όλοι δίπλα μου στην γέννηση της Amanda. Την εβδομάδα που γεννήθηκε είχαμε ένα χαρμόσυνο γεγονός και μια κηδεία. Δύο συναισθήματα τόσο έντονα».

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός Carlo Mendes πέθανε χτυπημένος από τον καρκίνο στις 17 Απριλίου σε ηλικία 53 ετών. Δώδεκα μέρες αργότερα η Εύα και ο Ryan Gosling καλωσόρισαν την δεύτερη κορούλα τους. 

Η Εύα αποκάλυψε επίσης ότι προτεραιότητά της έχει η οικογένεια και τα παιδιά της. «Τώρα θέλω να επικεντρωθώ στη μητρότητα και όχι στην καριέρα μου. Η μητρότητα είναι κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο».


Η Εύα Μέντες και ο Ryan Gosling έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες


Η φωτογραφία που ανέβασε η Εύα στο Instagram της με τον αδερφό της Carlo Mendes
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης