«Reunion» για τα πιο διάσημα fashion icons! - Κρόφορντ, Χερτζίκοβα ποζάρουν ξανά

«Reunion» για τα πιο διάσημα fashion icons! - Κρόφορντ, Χερτζίκοβα ποζάρουν ξανά

Ιέρειες του μόντελινγκ που μεσουράνησαν την δεκαετία του 90 ξανά μπροστά στα φλας των φωτογράφων - Πώς είναι σήμερα 

«Reunion» για τα πιο διάσημα fashion icons! - Κρόφορντ, Χερτζίκοβα ποζάρουν ξανά
Όμορφες και αψεγάδιαστες... είκοσι χρόνια μετά! Υπήρξαν τοπ μόντελ στις «χρυσές» δεκαετίες του 80 και του 90 και τα ονόματά τους άφησαν κυριολεκτικά εποχή.

Σίντι Κρόφορντ και Ευα Χερτζίκοβα ποζάρουν ξανά στο φακό, μαζί με άλλα διεθνούς φήμης μοντέλα, αναγεννώντας μια περίοδο που και εκείνες κι εμείς νοσταλγούμε.

Κλείσιμο


Γυναίκες που σάρωναν τα editorials των ανδρικών περιοδικώνπ, ου περπατούσαν στην πασαρέλα και όλος ο πλανήτης τις γνώριζε με το μικρό τους όνομα, θαυμάζοντας το θεϊκό «catwalk» και το απίστευτο κορμί τους. 


Σίντι Κρόφορντ! Τη θαύμαζαν όχι μόνο οι άντρες για τις ζουμερές καμπύλες της, αλλά και οι γυναίκες για την απλότητα και τη «γήινη» ομορφιά της. Έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρίες αρωμάτων και καλλυντικών και έχει φιλοξενηθεί αμέτρητες φορές σε εξώφυλλα περιοδικών. Η Σίντι Κρόφορντ παραμένει μέχρι σήμερα μια πολύ όμορφη γυναίκα. Το επαγγελματικό προφίλ της δεν ήταν ποτέ αυτό της «σταρ». Η Κρόφορντ από το ξεκίνημα της καριέρας της εκπροσώπησε το «κορίτσι της διπλανής πόρτας», καταρρίπτοντας τα μέχρι τότε πρότυπα, που ήθελαν τα μοντέλα ξανθά, με γαλανά μάτια και πολύ αδύνατα σώματα.... 



Από μαθήτρια έδωσε τα πρώτα δείγματα του καλού χαρακτήρα της καθώς ήταν άριστη. Το 1984 αποφοίτησε από το Λύκειο με το μεγαλύτερο βαθμό. Με αυτές τις επιδόσεις κέρδισε υποτροφία για να σπουδάσει χημικός, αλλά δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή, καθώς ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελιγκ. Όπως έχει αναφέρει σε πολλές συνεντεύξεις της, το να γίνει μοντέλο δεν ήταν όνειρό της ούτε το επεδίωξε. Η πορεία της στο χώρο ξεκίνησε σχεδόν τυχαία, όταν ένας φωτογράφος που δούλευε σε μια τοπική εφημερίδα στο Ντεκάλμπ κοντά στο Σικάγο, της ζήτησε να τη φωτογραφίσει. Η ίδια έχει πει πως οι φωτογραφίες αυτές ήταν απαίσιες, όλο κιτς και στημένες πόζες, αλλά αποτέλεσαν την αιτία για να τη συστήσουν σε ένα πρακτορείο μοντέλων στο Σικάγο. Εκεί την «εντόπισε» ένας μακιγιέρ και την έστειλε σε ένα μεγαλύτερο πρακτορείο. Αμέσως ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά σαν μοντέλο και μερικά χρόνια αργότερα, η Vogue την ονόμασε «τοπ, των τοπ μόντελς».... 

Ευα Χερτζίκοβα! Υπήρξε από τις διασημότερες καλλονές της χρυσής δεκαετίας του μόντελινγκ. Το αστέρι της μεσουρανούσε στα ‘90s και το ψηλόλιγνο κορμί της αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό μέσω της καμπάνιας της διάσημης εταιρείας εσωρούχων, Wonderbra. Σήμερα, στα 41 της χρόνια, η Εύα Χερτζίκοβα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αποδεικνύοντας πως διαθέτει διαχρονική γοητεία και λάμψη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης