Κατακρίνουν τον Τζόνι Ντεπ για τη φωτογράφηση της 16χρονης κόρης του

Κατακρίνουν τον Τζόνι Ντεπ για τη φωτογράφηση της 16χρονης κόρης του

«Ένα 16χρονο παιδί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ψυχικά και σωματικά με την πίεση που δέχονται τα μοντέλα»

Κατακρίνουν τον Τζόνι Ντεπ για τη φωτογράφηση της 16χρονης κόρης του
Η 16χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ, πόζαρε ως μοντέλο για  τη νέα κολεξιόν γυαλιών ηλίου του οίκου Channel που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.

Κλείσιμο


Μόλις κάποιες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας, αρκετά δημοσιεύματα ξένων ιστοσελίδων κατέκριναν τον διάσημο ηθοποιό, γιατί επέτρεψε στην ανήλικη κόρη του να ποζάρει σχεδόν προκλητικά και να υποβληθεί στην πίεση που δέχονται τα μοντέλα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης. 



Ο γνωστός παιδοψυχολόγος, Δρ. Μισέλ Έλιοτ, τοποθετήθηκε επί του θέματος και δήλωσε σε διεθνή μέσα: «Ένα 16χρονο παιδί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά με την πίεση που δέχονται τα μοντέλα. Εγώ δεν θα επέτρεπα στη κόρη μου να γίνει μοντέλο σε αυτή την ηλικία. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά είναι έτοιμα να δέχονται τέτοιες πιέσεις σε αυτή την ηλικία» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Σημειώνεται πως η Λίλι Ρόουζ είναι το μεγαλύτερο παιδί του Ντεπ από τη σχέση του με την Βανέσα Παραντί. Το ζευγάρι που χώρισε τον Ιούνιο του 2012 έχει επίσης έναν γιο, τον Τζακ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης