Ο «Γκάνταλφ» και ο «Κάπτεν Πικάρντ» ανταλλάζουν παθιασμένο φιλί σε πρεμιέρα

Ο «Γκάνταλφ» και ο «Κάπτεν Πικάρντ» ανταλλάζουν παθιασμένο φιλί σε πρεμιέρα

Στη νέα του ταινία, ο ΜακΚέλεν υποδύεται τον γνωστό ήρωα Σέρλοκ Χολμς σε προχωρημένη ηλικία και με τα πρώτα σημάδια της άνοιας να κάνουν την εμφάνισή τους

Ο «Γκάνταλφ» και ο «Κάπτεν Πικάρντ» ανταλλάζουν παθιασμένο φιλί σε πρεμιέρα
Ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν, ο ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός που είναι γνωστός για τον ρόλο του ως «Γκάνταλφ» στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, συνάντησε τον παλιό του φίλο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ, ή αλλιώς «Κάπτεν Πικάρντ» του Σταρ Τρεκ, στην πρεμιέρα του Mr. Holmes και οι δύο βετεράνοι ηθοποιοί αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα μπροστά στις κάμερες.

Ο ΜακΚέλεν, κομψότατος όπως πάντα, φαινόταν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, όπου υποδύεται τον γνωστό ήρωα Σέρλοκ Χολμς σε προχωρημένη ηλικία και με τα πρώτα σημάδια της άνοιας να κάνουν την εμφάνισή τους.

Κλείσιμο
«Δεν είχα ποτέ τη φιλοδοξία να υποδυθώ τον Σέρλοκ Χολμς», είπε ο 74χρονος ηθοποιός σε μία συνέντευξη τύπου πριν από την προβολή. «Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να παίξω τον 93χρονο Χολμς, ενθουσιάστηκα. Η συγκεκριμένη ταινία εστιάζει σε μία διαφορετική πλευρά του ήρωα, που δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στον κινηματογράφο», τόνισε.

Ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ, που φυσικά δεν θα έχανε την πρεμιέρα του καλού του φίλου, συνεχάρη τον ΜακΚέλεν με αυτόν τον πρωτότυπο και ένθερμο τρόπο και κατόπιν μπήκε στον κινηματογράφο για να απολαύσει την ταινία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης