Ποιος προέβλεπε για τα «Φιλαράκια»: «Κανείς δεν πρόκειται να δει μία παρέα 20άρηδων»;

Ποιος προέβλεπε για τα «Φιλαράκια»: «Κανείς δεν πρόκειται να δει μία παρέα 20άρηδων»;

Οι «χλιαρές» ιδέες που πρότειναν οι ιθύνοντες του καναλιού NBC, στην τηλεοπτική παραγωγό Marta Kauffman, μέχρι να δώσουν το «πράσινο φως» για να προβληθεί η σειρά-φαινόμενο «Τα Φιλαράκια»

Ποιος προέβλεπε για τα «Φιλαράκια»: «Κανείς δεν πρόκειται να δει μία παρέα 20άρηδων»;
Η τηλεοπτική παραγωγός, Marta Kauffman, κλήθηκε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια μέχρι να πάρει το τελικό «πράσινο φως» για να προβληθεί στη μικρή οθόνη, η ιστορία έξι φίλων, της Ρέιτσελ, της Φοίβης, του Ρος, της Μόνικα, του Τσάντλερ και του Τζόι. Ένα από τα σχόλια που άκουσε από τους ιθύνοντες του καναλιού NBC, ήταν: «Κανείς δεν πρόκειται να παρακολουθήσει ένα σόου με μία παρέα 20άρηδων. Πρέπει να βρεις μεγαλύτερους ανθρώπους!».

Κλείσιμο


Το κανάλι πρότεινε να δημιουργηθεί ένας πιο ώριμος χαρακτήρας, ο Πατ ο αστυνομικός, ο οποίος θα συμβούλευε την παρέα και θα τους προστάτευε, από τυχόν, νεανικές τρέλες. Άλλη μία «χλιαρή» ιδέα που έριξαν στο τραπέζι οι ιθύνοντες του καναλιού, ήταν το καφέ συνάντησης των πρωταγωνιστών να γίνει ένα σοβαροφανές εστιατόριο.

Η Kaufmann αρνήθηκε να φέρει τον χαρακτήρα του Πατ στη σειρά, όπως και οποιονδήποτε παρόμοιο χαρακτήρα, επιμένοντας ότι αν ασχοληθεί με θέματα που αφορουν τον περισσότερο κόσμο, η σειρά θα κάνει επιτυχία. Βέβαια, δεν ήταν σε θέση να προβλέψει ότι η σειρά, θα κατατασσόταν στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες σειρές, παγκοσμίως.



Τα «Φιλαράκια», έκαναν πρεμιέρα στο NBC, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994. Την πρώτη σεζόν, την σειρά παρακολουθούσαν 25 εκαττομύρια τηλεθεατές και η τεράστια επιτυχία συνεχίστηκε για 10 ολόκληρα χρόνια. Τα «Φιλαράκια» με πρωταγωνιστές τους, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου,  Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι καιΝτέιβιντ Σουίμερ, έγιναν ανάρπαστα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης