Ο Τομ Κρουζ βοήθησε τη NASA να βελτιώσει την ιστοσελίδα της!

Ο Τομ Κρουζ βοήθησε τη NASA να βελτιώσει την ιστοσελίδα της!

Θαυμαστής του Διαστήματος, ο πρωταγωνιστής του «Top Gun», θέλησε να βοηθήσει την διαστημική υπηρεσία να βελτιώσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας της

Ο Τομ Κρουζ βοήθησε τη NASA να βελτιώσει την ιστοσελίδα της!
Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας, ο Χολιγουντιανός σταρ, Τομ Κρουζ προσέφερε τις συμβουλές του στη NASA  με σκοπό τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της.

Κλείσιμο


Ο Sean O'Keefe, ο οποίος «κρατούσε το τιμόνι» της NASA στο διάστημα μεταξύ 2001 και 2004, έκανε την εν λόγω δήλωση κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσιγκτον.



Όπως τόνισε, ο ηθοποιός των «Επικίνδυνων Αποστολών», δηλωμένος θαυμαστής του διαστήματος, δεν είχε εντυπωσιαστεί από τη διάταξη της ιστοσελίδας της NASA και κάλεσε την ομάδα να κάνει κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο  O'Keefe δήλωσε: «Ο Κρουζ επισκέφθηκε τα γραφεία μία ημέρα και μου είπε, «Έχετε αυτόν τον σπουδαίο ιστότοπο με τις χιλιάδες πληροφορίες και είναι τέλεια σχεδιασμένο για το ερευνητικό προσωπικό. Αλλά οι υπόλοιποι από εμάς, βρισκόμαστε στην απόλυτη άγνοια».

Στη συνέχεια, ο αστέρας του Χόλιγουντ προσφέρθηκε να δανείσει στη διαστημική υπηρεσία έναν από τους δικούς του ειδικούς, ο οποίος σχεδιάζει τρέιλερ ταινιών να «πάρει ό,τι έχετε ήδη, όλες τις πληροφορίες που είναι ήδη εδώ και απλά να τις κάνει πιο εύκολα προσβάσιμες, πιο κατανοητές».

Ο O'Keefe συνέχισε λέγοντας: «Γι 'αυτό δέχτηκα την προσφορά και αυτό άλλαξε την όψη αυτής της ιστοσελίδας με τρόπο που την έκανε πιο ενδιαφέρουσα».
«Κάθε φορά που έχω συναντώ παρόμοιες καταστάσεις, σχετικά με το πώς να κάνουμε τις πληροφορίες πιο διαθέσιμες, θέλω να ευχαριστήσω τον Τομ Κρουζ, επειδή μου άνοιξε τα μάτια στο προφανές», τόνισε ολοκληρώνοντας, ο πρώην επικεφαλής της NASA.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης