Η Ναόμι Κάμπελ παίρνει μετεγγραφή στην… τηλεόραση

Η Ναόμι Κάμπελ παίρνει μετεγγραφή στην… τηλεόραση

«Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο υστερική είναι και πόσο δηλητηριώδης μπορεί να γίνει» δήλωσε ο αρχισυντάκτης του Yahoo! Style.

Η Ναόμι Κάμπελ παίρνει μετεγγραφή στην… τηλεόραση
Έπειτα από τη μακροχρόνια καριέρα της στις πασαρέλες, το γνωστό μοντέλο περνά στο χώρο των ριάλιτι, προβάλλοντας την καθημερινότητά της, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά πικάντικη και διόλου βαρετή, αφού η Ναόμι είναι εντελώς… απρόβλεπτη.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Είμαι η Ναόμι Κάμπελ» (που είναι το όνομα που χρησιμοποιεί η σταρ της μόδας στους διαδικτυακούς  λογαριασμούς της) και θα προβάλλεται από το Yahoo! Style.

Κλείσιμο
Τα βιογραφικό του 45χρονου σούπερ μόντελ δείχνει πως διαθέτει κάποια εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο. Η Ναόμι συμμετείχε ως κριτής στο «The Face», ενώ στις αρχές του χρόνου συμμετείχε μαζί με την καλύτερή της φίλη Κέιτ Μος, στη σειρά «Gogglebox» του Chanel 4.

«Νομίζω ότι υπάρχει κάτι τόσο απρόβλεπτο και αυθόρμητο σ΄ αυτήν», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του Yahoo! Style, Τζόι Ζέι στο Fashionista.  Ακόμη πρόσθεσε: «την έχουμε δει στην τηλεόραση να είναι τόσο αστεία και εκπληκτικά ελκυστική, αλλά το αγαπημένο μου σημείο στη Ναόμι είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο υστερική είναι και πόσο δηλητηριώδης μπορεί να γίνει. Την αγαπάνε τόσοι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι, από διαφορετικούς κόσμους. Τις προάλλες ήταν με τη Χίλαρι Κλίντον, ξέρει την Όπρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει εμμονή μαζί της. Ποιος άλλος μπορεί να συνδέσει όλους αυτούς τους ανθρώπους; Η Ναόμι μπορεί!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης