Ο Bobby Brown μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη που απέκτησε με την Whitney Houston

Ο Bobby Brown μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη που απέκτησε με την Whitney Houston

«Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Θεό» είπε συντετριμμένος ο 46χρονος τραγουδιστής

Ο Bobby Brown μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη που απέκτησε με την Whitney Houston
«Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Θεό. Τον έχω αφήσει να χειριστεί την κατάσταση» είπε μεταξύ άλλων ο Bobby Brown για την κατάσταση της κόρης του.

Ο τραγουδιστής, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φεστιβάλ στο Λος Άντζελες, αρκετούς μήνες αφότου έγινε γνωστό πως η 22χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο μπανιέρα του σπιτιού της, το Σάββατο της 31ης Ιανουαρίου. 

Κλείσιμο
Ο 46χρονος Bobby, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κόρης του, ευχαρίστησε το κοινό που στηρίζει την μάχη της να κρατηθεί στη ζωή. 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή, ο τραγουδιστής δεν άντεξε, διέκοψε το κομμάτι «Every Little Step I Take» που κυκλοφόρησε το 1988 και είπε: «Πρέπει να σας τα πω όλα, αισθάνομαι πως είναι πραγματικά καλό». 

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε σήμερα εδώ και στηρίζεται εμένα και την οικογένειά μου. Είναι σκληρές και δύσκολες στιγμές. Δεν ξέρω τι στο δι@@λο περνάω αυτή τη στιγμή αλλά έχω εναποθέσει τι ελπίδες μου στον Θεό και τον έχω αφήσει να χειριστεί την κατάσταση», είπε για τις δύσκολες στιγμές που περνά εξαιτίας της κατάστασης της κόρης του, Bobbi-Kristina.

Πληροφορίες θέλουν πως ο Bobby αρνήθηκε να διακόψουν τη λειτουργία των μηχανημάτων που κρατούν στη ζωή την 22χρονη.

Ακόμη, λέγεται πως οι γιατροί δίνουν ελάχιστες ελπίδες στην κόρη της Whitney Houston  να επανέλθει αφού μέρα με την μέρα οι πιθανότητες όλο και μειώνονται. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης