Lily Aldridge: Ο άγγελος της Victoria's Secret θέλει ... άλλα κοπλιμέντα

Lily Aldridge: Ο άγγελος της Victoria's Secret θέλει ... άλλα κοπλιμέντα

Ο φακός την απαθανάτισε να λανσάρει το all nude στυλ που είναι φέτος της μόδας και πρόσφατα το μοντέλο δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα κοπλιμέντα για το σώμα της

Lily Aldridge: Ο άγγελος της Victoria's Secret θέλει ... άλλα κοπλιμέντα
Είναι ένας από τους πιο διάσημους άγγελους της Victoria's Secret, η Lily Aldridge όμως δεν ενδιαφέρεται να προωθεί μόνο το σώμα της αλλά και το μυαλό της. 

Ο φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το αεροδρόμιο, με ένα total nude look. Μπεζ γόβες, παστέλ ροζ τσάντα, κρεμ παλτό και λευκό σετ παντελόνι-μπλούζα, έκαναν έναν εξαιρετικά κομψό συνδυασμό για την Lily που φημίζεται για την απλότητα της.

Κλείσιμο
Η σταρ επέστρεψε στο σπίτι της στο Nashville όπου ζει με τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγο της τραγουδιστή των Kings of Leon, Caleb Followill για να γιορτάσουν την τέταρτη επέτειο τους. Καλύτερη της φίλη η Taylor Swift, η οποία και αυτή μένει στην περιοχή.

Σε συνέντευξη της η Lily αποκάλυψε οτι «η Taylor μου μαγειρεύει συνεχώς και είναι το πιο γλυκό και σεμνό πλάσμα που ξέρω» αλλά και πως δεν της αρέσουν οι κολακίες για την εξωτερική της εμφάνιση. Δήλωσε πως  «δεν θέλω να μου λένε ότι έχω ωραίο σώμα, προτιμώ να μου λένε ότι έχω χιούμορ, ή ότι είμαι έξυπνη» αλλά και πως «δεν παίρνω την ζωή ως δεδομένο. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης