Taylor Swift: Δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει

Taylor Swift: Δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει

H 25χρονη Taylor Swift καθόταν μπροστά μπροστά στην εκδήλωση και δεν σταμάτησε ούτε να τραγουδάει αλλά και ούτε να χορεύει την ώρα που οι συνάδελφοί της ερμήνευαν τα τραγούδια τους

Taylor Swift: Δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει
Μπορεί να μη γύρισε στο σπίτι της με ένα πολυπόθητο Grammy στο χέρι, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να χαρεί τη βραδιά στην κυριολεξία με την ψυχή της. Ο λόγος για την υπέροχη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της Country Taylor Swift, η οποία εμφανίστηκε στην απονομή των μουσικών βραβείων Grammy φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Elie Saab, το οποίο συνδύασε με ροζ ψηλοτάκουνα παπούτσια του οίκου Giuseppe Zanotti.

Κλείσιμο


H 25χρονη καθόταν μπροστά μπροστά στην εκδήλωση και δεν σταμάτησε ούτε να τραγουδάει αλλά και ούτε να χορεύει την ώρα που οι συνάδελφοί της ερμήνευαν τα τραγούδια τους. 



Η γνωστή μάλιστα Αμερικανίδα fashion blogger, τηλεοπτική περσόνα και διοργανώτρια μεγάλων events Courtney Kerr έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram ότι η Swift είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να την έχει σην πρώτη θέση των διαφόρων εκδηλώσεων που διοργανώνει και πρόκειται μάλσιτα να την καλέσει.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης