Rita Ora: Χορεύοντας σε πολυτελές γιοτ

Rita Ora: Χορεύοντας σε πολυτελές γιοτ

Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που κατηγορούν την τραγουδίστρια ότι ακολουθεί τα λάθος βήματα των Rihanna και Miley Cyrus, όσον αφορά την πρόκληση, κατηγορίες που μάλλον την αφήνουν εντελώς αδιάφορη

Rita Ora: Χορεύοντας σε πολυτελές γιοτ
Eκκεντρική και συχνά προκλητική η ανερχόμενη Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και άρχισε να χορεύει στο κατάστρωμα πολυτελούς σκάφους. Οχι δεν τρελάθηκε η ταλαντούχα 24χρονη ούτε θέλησε να δείξει το αδυνατισμένο και γυμνασμένο σώμα της. Σκηνές από το βιντεοκλίπ είναι αυτές και η εκκεντρική Ora αποφάσισε να μας δώσει μια μικρή ιδέα.

Κλείσιμο


Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που κατηγορούν εδώ και πολύ καιρό την τραγουδίστρια ότι ακολουθεί τα λάθος βήματα των Rihanna και Miley Cyrus, όσον αφορά την πρόκληση, κατηγορίες που μάλλον, όπως φαίνεται, την αφήνουν εντελώς αδιάφορη.

   
Οσο για το κόστος αυτών που φοράει στο βιντεοκλίπ, αυτό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς το μαύρο μπικίνι του οίκου Agent Provocateur στοιχίζει περίπου 200 ευρώ ενώ το κόσμημα του οίκου Cartier 6 χιλιάδες ευρώ.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης