Τζένιφερ Λόρενς: Αυτή είναι η φωτογράφηση για το Vanity Fair

Τζένιφερ Λόρενς: Αυτή είναι η φωτογράφηση για το Vanity Fair

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες με τις οποίες αποφάσισε να απαντήσει στο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Τζένιφερ Λόρενς: Αυτή είναι η φωτογράφηση για το Vanity Fair
Η πρωταγωνίστρια της τριλογίας του «Hunger Games», Τζένιφερ Λόρενς, αποφάσισε να μιλήσει για το «γυμνό σκάνδαλο», παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σήμερα, 9 Οκτωβρίου.

Το περιοδικό, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του έδωσε στη δημοσιότητα της φωτογραφίες της Λόρενς, που κόβουν την ανάσα.

Κλείσιμο

Τα πουλιά του Παραδείσου


Υγρή απόλαυση

«Αυτό που περιμένεις είναι ότι οι παπαράτσι είναι ενοχλητικοί. Αυτό που δεν περιμένεις είναι ότι μπορούν να σε τρομοκρατήσουν» λέει σε κάποιο σημείο της συνέντευξής της η γνωστή ηθοποιός.


Επιτηδευμένη πρόκληση

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρει πως δεν συμπαθεί τους κόλακες. «Δεν συμπαθώ τους ανθρώπους που γελούν ψεύτικα με τα αστεία μου» υπογραμμίζει η Τζέφιφερ Λόρενς και ποζάρει λάγνα στο φακό.


Αγνή ομορφιά

«Όταν οι άνθρωποι σου λένε πως είσαι σπουδαίος, δεν είναι τρομερό. Τρομερό είναι όταν αρχίζεις να το πιστεύεις» λέει ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός και ακτιβιστής Woody Harrelson. Και η Τζένιφερ Λόρενς το ασπάζεται.


Το απόλυτο είδωλο

Ο λόγος που δόθηκε η συνέντευξη ήταν οι γυμνές τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός: «Είχα φοβηθεί τόσο πολύ. Δεν ήξερα πώς θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα μου. Απλώς επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, απλώς επειδή είμαι ηθοποιός, δεν σημαίνει ότι πηγαίνω γυρεύοντας».

Τόνισε, μάλιστα, πως είναι δική της επιλογή τι θα κάνει με το σώμα της και επισήμανε πως το γεγονός ότι η διαρροή έγινε δίχως τη συναίνεσή της είναι «αηδιαστικό», δηλώνοντας έκπληκτη που «ζούμε ακόμα σε τέτοιου είδους κόσμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης