Kesha: Φορώντας ένα κόκκινο σορτσάκι

Kesha: Φορώντας ένα κόκκινο σορτσάκι

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε αυτές τις μέρες έξω από το αεροδρόμιο LAX του Λος Αντζελες την αδυνατισμένη και γυμνασμένη Kesha φορώντας ένα κόκκινο σορτσάκι

Kesha: Φορώντας ένα κόκκινο σορτσάκι
Εχοντας απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και έχοντας αποκτήσει ένα ζουμερό σέξι κορμί, εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες η όμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kesha, η οποία μέρα με τη μέρα βλέπει τις μετοχές της στο μαγικό κόσμο του Hollywood να ανεβαίνουν. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε αυτές τις μέρες έξω από το αεροδρόμιο LAX του Λος Αντζελες φορώντας ένα κόκκινο σορτσάκι. Η 27χρονη μοίρασε αυτόγραφα στους fans της που την είδαν και στη συνέχεια αγκαλιά με τη γάτα της πήγε να πάρει την πτήση της.

Πριν από λίγο καιρό η Kesha αγόρασε ένα υπέροχο κουκλίστικο σπίτι στην περιοχή Venice της Καλιφόρνια, κοντά στη θάλασσα, για το οποίο έδωσε 1,6 εκατομ. δολάρια. Το σπίτι αυτό χτίστηκε το 1920 και μεταξύ άλλων διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, δυο μπάνια, μεγάλους χώρους υποδοχής, μεγάλη εξωτερική αυλή με τζάκι και χωρίς πισίνα, ιδιωτικό πάρκινγκ και κήπο με πολλά λουλούδια και δέντρα.

Κλείσιμο



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης