Charlize Theron-Sean Penn: Μαζί στο Λονδίνο

Charlize Theron-Sean Penn: Μαζί στο Λονδίνο

Theron και Penn έκαναν τη Δευτέρα βράδυ, στις 26 Μαϊου, μια στάση για φαγητό στο γιαπωνέζικο εστιατόριο «Roka» έχοντας πρώτα αφήσει το γιο της 39χρονης ηθοποιού, Jackson, στο ξενοδοχείο για ύπνο

Charlize Theron-Sean Penn: Μαζί στο Λονδίνο
Στο Λονδίνο βρίσκεται αυτές τις μέρες το αγαπημένο χολιγουντιανό ζευγάρι Charlize Theron και Sean Penn, τους οποίους ο παπαρατσικός φακός εντόπισε στις βραδινές τους βόλτες στη βρετανική πρωτεύουσα.

Κλείσιμο


Theron και Penn έκαναν τη Δευτέρα βράδυ, στις 26 Μαϊου, μια στάση για φαγητό στο γιαπωνέζικο εστιατόριο «Roka» έχοντας πρώτα αφήσει το γιο της 39χρονης ηθοποιού, Jackson, στο ξενοδοχείο για ύπνο.



Η Theron βρίσκεται στο Λονδίνο για την προώθηση της νέας της ταινίας, που είναι κωμωδία Western με τον τίτλο της «A Million Ways To Die», στην οποία πρωταγωνιστεί. Στην ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Seth MacFarlane(«Ted») εκτός από τη Theron παίζουν και οι Liam Neeson, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris.



Και όσο για την υπόθεση, ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για την Αγρια Δύση. Εδώ έχουμε τη βρωμόστομη πιστολέρο Charlize Theron, τον τσαντίλα παράνομο Liam Neeson και τον γκαφατζή αγρότη Seth MacFarlane, οι οποίοι κάνουν άνω-κάτω την Άγρια Δύση.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης