Scarlett Johansson: Πρώτη εμφάνιση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Scarlett Johansson: Πρώτη εμφάνιση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Εξι μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον 31χρονο Γάλλο δημοσιογράφο Dauriac, η όμορφη Scarlett, όπως φαίνεται, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το πρώτο της παιδί

Scarlett Johansson: Πρώτη εμφάνιση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη
Στο Παρίσι, στην πόλη του αρραβωνιαστικού της, Romain Dauriac, βρίσκεται αυτές τις μέρες η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 29χρονη ηθοποιός «συνελήφθη» από τους παπαράτσι φορώντας μαύρο παντελόνι, φαρδύ παλτό και φλατ παπούτσια, την ώρα που κατέβαινε από τη μηχανή του αγαπημένου της προκειμένου να πάει για ψώνια στα καταστήματα.

Κλείσιμο
Εξι μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον 31χρονο Γάλλο δημοσιογράφο Dauriac, η όμορφη Scarlett, όπως φαίνεται, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το πρώτο της παιδί.

Η Johansson υπήρξε παντρεμένη, από το 2088 μέχρι το 2011, με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 και ένα χρόνο μετά αρραβωνιάστηκε. Τον Σεπτέμβριο του 2008 Scarlett και Ryan παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους δεν είχε αίσιο τέλος καθώς χώρισαν τον Ιούλιο του 2011.

Ο Reynolds παντρεύτηκε, το 2012, την Αμερικανίδα ηθοποιό Blake Lively, η οποία έγινε γνωστή από τη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl».

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης