Κακομαθημένος ηθοποιός «έδιωξε» από τα Όσκαρ το BatKid

Κακομαθημένος ηθοποιός «έδιωξε» από τα Όσκαρ το BatKid

Το αγόρι που έπασχε από λευχαιμία και συγκλόνισε τον κόσμο με την επιθυμία του να γίνει σούπερ ήρωας για μια μέρα θα εμφανιζόταν στην τελετή, αλλά ο Γκάρφιλντ ακύρωσε την εμφάνισή του τελευταία στιγμή!

Κακομαθημένος ηθοποιός «έδιωξε» από τα Όσκαρ το BatKid
Ήταν όλα κανονισμένα έως την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε η περιπέτεια του μικρού Μάιλς από το Σαν Φρανσίσκο, που ένωσε ολόκληρη την πόλη για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει το Batkid, το παιδί - ήρωα του Batman, να συνεχιστεί και στα Όσκαρ. 

Κλείσιμο


Όμως ο νεαρός ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ, που υποδύεται τον Spiderman στις τελευταίες ταινίες του Hollywood, και που επρόκειτο να κάνει την ανακήρυξη του Batkid σε «επίσημο» υπερήρωα, το μετάνοιωσε την τελευταία στιγμή. Ο λόγος; Δεν του άρεσαν οι ατάκες του! 



Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Post, ο Άντριου Γκάρφιλντ αποφάσισε κατά τη διάρκεια της πρόβας κουστουμιών, πως δεν του άρεσε το κείμενο που επρόκειτο να διαβάσει κατά την τελετή, αλλά αντίθετα πρότεινε μερικές δικές του ατάκες. Οι παραγωγοί των Όσκαρ όμως δεν θεώρησαν σωστή την αλλαγή, την απέρριψαν και ο ηθοποιός αποφάσισε να σηκωθεί και να φύγει, καταρρακώνοντας το μικρούλη Μάιλς, το θάρρος του οποίου θαύμασε όλος ο κόσμος τον περασμένο Νοέμβριο.



Μια πηγή από την παραγωγή είπε στην εφημερίδα πως «ο Μάιλς και η οικογένειά του που παραβρίσκονταν για την πρόβα, πραγματικά απογοητεύθηκαν». 



Οι παραγωγοί των Όσκαρ αποφάσισαν να κόψουν τη σκηνή, αλλά έκαναν δώρο στο Μάιλς μια μέρα στη Disneyland.

Φαίνεται πως αυτό που συγκίνησε μια ολόκληρη πόλη στο Σαν Φρανσίσκο, η επιθυμία ενός παιδιού που αντιμετωπίζει τη λευχαιμία να «παίξει» τον ήρωα, άφησε ασυγκίνητο το νεαρό σταρ του Hollywood... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης