Margot Robbie: «Τώρα θέλω να παίξω σε Western»

Margot Robbie: «Τώρα θέλω να παίξω σε Western»

Η πανέμορφη ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για την άψογη συνεργασία της με τον Martin Scorsese, τη χημεία με το Leonardo DiCaprio αλλά και την επιθυμία της η επόμενη ταινία της να είναι Western

Margot Robbie: «Τώρα θέλω να παίξω σε Western»
Για το αμερικανικό περιοδικό «Manhattan» του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου πόζαρε η 23χρονη Αυστραλέζα ηθοποιός Margot Robbie, η οποία μετά την εμφάνισή της στο «The Wolf of Wall Street» έχει εξελιχθεί στη νέα αγαπημένη του Χόλιγουντ.

Η πανέμορφη ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για την άψογη συνεργασία της με τον Martin Scorsese, τη χημεία με το Leonardo DiCaprio αλλά και την επιθυμία της η επόμενη ταινία της να είναι Western:

Κλείσιμο
«Τώρα πραγματικά θέλω να παίξω σε Western. Θέλω να είμαι πάνω σε άλογα και να κάνω όλα αυτά τα απίστευτα πράγματα. Χρειάζεται βέβαια φυσική κατάσταση και πρέπει να γυμναστώ κατάλληλα. Δεν θέλω να είμαι πάντα η κοπέλα. Είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσεις έναν νέο χαρακτήρα που θα είναι τελείως διαφορετικός από την καθημερινή σου ζωή».















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης