Penelope Cruz: « Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου»

Penelope Cruz: « Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου»

« Όταν αποκτάς παιδιά η προσοχή σου είναι σε πιο σοβαρά πράγματα απ’ ό,τι ήταν πριν. Όταν φτιάχνω τα μαλλιά μου και βάφομαι για να γυρίσω σκηνές από κάποιο έργο ή για κάποιο διαφημιστικό δεν κοιτάω ποτέ στον καθρέφτη. Τελειώνω και παίρνω γρήγορα την τσάντα, τις σημειώσεις μου, και το BlackBerry μου, και σκέφτομαι άλλα πράγματα ».

Penelope Cruz: « Η οικογένεια είναι η προτεραιότητά μου»
Για το διαδικτυακό περιοδικό «The Edit» φωτογραφήθηκε η Ισπανίδα ηθοποιός Penelope Cruz, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο φορώντας ένα υπέροχο λευκό φόρεμα από τη Σοφία Κοκοσαλάκη.

Κλείσιμο


Η 39χρονη μητέρα δυο παιδιών στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός των παιδιών της και είπε ότι πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της:



« Όταν αποκτάς παιδιά η προσοχή σου είναι σε πιο σοβαρά πράγματα απ’ ό,τι ήταν πριν. Όταν φτιάχνω τα μαλλιά μου και βάφομαι για να γυρίσω σκηνές από κάποιο έργο ή για κάποιο διαφημιστικό δεν κοιτάω ποτέ στον καθρέφτη. Τελειώνω και παίρνω γρήγορα την τσάντα, τις σημειώσεις μου, και το BlackBerry μου, και σκέφτομαι άλλα πράγματα. Πάντα έχω πράγματα που πρέπει να κάνω. Τα παιδιά με κρατάνε σε εγρήγορση. Η προτεραιότητά μου σήμερα είναι η οικογένειά μου. Ετσι έχω μεγαλώσει».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης