Taylor Momsen: Με άγριες διαθέσεις στο «Maxim»

Taylor Momsen: Με άγριες διαθέσεις στο «Maxim»

Η 20χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, γνωστή από το ρόλο της ως Little Jenny στη  δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», παράλληλα με την ηθοποιία ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, το 2008, υπογράφοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG Models

Συρία: Κατηγορούμενη για κατασκοπία 19χρονη μπλόγκερ
Taylor Momsen: Με άγριες διαθέσεις στο «Maxim»
Γνωστή για τις ιδιαίτερα προκλητικές εμφανίσεις στη σκηνή αλλά και τις κατά καιρούς προκλητικές φωτογραφήσεις στα περιοδικά, η Taylor Momsen πετάει τα ρούχα της και φιλοξενείται στις σελίδες του γνωστού αντρικού περιοδικού «Maxim» του Νοεμβρίου.

Η 20χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, γνωστή από το ρόλο της ως Little Jenny στη  δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», παράλληλα με την ηθοποιία ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, το 2008, υπογράφοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG Models.

Κλείσιμο
Αυτό όμως που φαίνεται ότι μάλλον την έχει κερδίσει μέχρι τώρα είναι η μουσική. Πριν από λίγες μέρες η Momsen έβγαλε στη δημοσιότητα το πόστερ της για την επερχόμενη περιοδεία της. Σε αυτό η 20χρονη ποζάρει ολόγυμνη κρατώντας με τα χέρια της το στήθος της.

Η Momsen ήταν 7 ετών όταν εμφανίστηκε ως παιδί-θαύμα στην ταινία «How the Grinch Stone Christmas» με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης