Η κουκλάρα που έστειλε τον άνδρα της σε πέντε... γυμνές γυναίκες

Η κουκλάρα που έστειλε τον άνδρα της σε πέντε... γυμνές γυναίκες

Η ηθοποιός Paula Patton ήταν εκείνη που πρότεινε στον σύζυγό της να ποζάρει στο φακό με 5 μοντέλα που απλά δεν φορούσαν τίποτα

Η κουκλάρα που έστειλε τον άνδρα της σε πέντε... γυμνές γυναίκες
Η Paula Patton από ότι φαίνεται είναι πολυ ανοιχτόμυαλη και προοδευτική γυναίκα αφού όχι μόνο συμφώνησε να φωτογραφηθεί ο άνδρας της περικυκλωμένος από πέντε γυμνές καλλονές αλλά τον προέτρεψε κιόλας.

Ο τυχερός ήταν ο Robin Thicke ο οποίος είχε τη μοναδική απόλαυση να βρεθεί για αρκετές ώρες με πέντε δίμετρες κούκλες. Η ηθοποιός Paula Patton από την πρώτη στιγμή έδωσε την συκγατάθεσή της ώστε ο σύζυγός της να βρεθεί... μόνος με πέντε μοντέλα.

Κλείσιμο


Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε για την εμπειρία του: «Στην αρχή μου ζήτησαν να φωτογραφηθώ για το περιοδικό 'Treats!' και στη συνέχεια μου αποκάλυψαν το κόνσεπτ. Αρχικά μου είπαν ότι θα βρεθώ ανάμεσα σε 5 γυμνόστηθα μοντέλα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω τη γυναίκα μου αν μου το επέτρεπε. Οχι μόνο μου είπε το ναι αλλά με προέτρεψε να πω στους υπεύθυνους του περιοδικού τα μοντέλα να είναι εντελώς γυμνά! Ενιωθα πολύ σέξι... Ηταν μια υπέροχη εμπειρία».












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης