Η Vanessa Hudgens βαρέθηκε τους παπαράτσι

Η Vanessa Hudgens βαρέθηκε τους παπαράτσι

Η πρωταγωνίστρια της Disney έχει αρκετές φορές ενοχληθεί με τους φωτογράφους που δεν την αφήνουν στιγμή μόνη της και δεν είναι μάλιστα λίγες και οι φορές που τους έχει κάνει διάφορες χειρονομίες

Η Vanessa Hudgens βαρέθηκε τους παπαράτσι
Πολύ νωρίς φαίνεται ότι βαρέθηκε τους παπαράτσι η μόλις 24 χρόνων Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Vanessa Hudgens, η οποία βγαίνοντας από καφέ στο Λος Αντζελες προσπάθησε να τους αποφύγει κρύβοντας το πρόσωπό της.

Η πρωταγωνίστρια της Disney έχει αρκετές φορές ενοχληθεί με τους φωτογράφους που δεν την αφήνουν στιγμή μόνη της και δεν είναι μάλιστα λίγες και οι φορές που τους έχει κάνει διάφορες χειρονομίες. Η Hudgens εμφανίζεται στη νέα ταινία του Scott Walker, «The Frozen Ground», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Nicolas Cage και John Cusack. 

Κλείσιμο
Η ιστορία της ταινίας είναι αληθινή και αφηγείται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας που προσπαθεί να συλλάβει τον serial killer Ρόμπερτ Χάνσεν, ο οποίος τη δεκαετία του 80 απήγαγε και σκότωσε στην Αλάσκα πάνω από 30 γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 16-19.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης