Τα σχέδια της Kim Kardashian για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τα σχέδια της Kim Kardashian για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Η διάσημη τηλεπερσόνα σκέφεται μόλις το μωρό της γίνει πέντε εβδομάδων να αρχίσει εντατική γυμναστική για να επιστρέψει στα κιλά της», είπε η γυμνάστρια των σελέμπριτι τυο Χόλιγουντ Tracy Anderson

Τα σχέδια της Kim Kardashian για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
H Kim Kardashian εδώ και δύο εβδομάδες κρατάει στα χέρια της την κορούλα της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ομως όπως κάθε γυναίκα έτσι και η Kim αυτό που σκέφτεται τώρα είναι πως θα αποκτήσει την γεμάτη καμπύλες και ελκυστική σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος.

Οπως αποκάλυψε η γυμνάστρια των σελέμπριτι τυο Χόλιγουντ Tracy Anderson η διάσημη τηλεπερσόνα σκέφεται μόλις το μωρό της γίνει πέντε εβδομάδων να αρχίσει εντατική γυμναστική για να επιστρέψει στα κιλά της.

«Οι γυναίκες όταν γεννάνε αισθάνονται ότι για να επανέλθουν στο κανονικό τους βάρος είναι σαν να πρέπει να ανέβουν ένα πανύψηλο βουνό. Η Kim όμως το βλέπει πολύ θετικά και δεν έχει άγχος. Είναι τόσο ευτυχισμένη και χαρούμενη με το μωρό και ανυπομονεί να ξεκινήσει γυμναστική. Θα κάνει αερόβια άσκηση και ασκήσεις που θα δυναμώσουν τους μύες της. Στο ξεκίνημα κάθε προσπάθειας το κλειδί είναι η επιμονή και η πειθαρχία και είμαι σίγουρη πως η Kim τα έχει και τα δύο. Μου υποσχέθηκε πως θα είναι καλή... μαθήτρια και θα με ακούει. Εξάλλου σε ότι κάνει αφοσοιώνεται», είπε η Tracy και επεσήμανε πως η εγκυμοσύνη κάθε γυναίκας είναι για εκείνη ευκαιρία για να γίνει ακόμα πιο όμορφη.

Κλείσιμο



Τις οδηγίες της Tracy Anderson για να αποκτήσει ξανά τη σιλουέτα θα ακολουθήσει η Kim Kardrashian

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης