Η μαρτυρία συνεργάτη της Φαίης Σκορδά για τις πλημμύρες:«Έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να μην πνιγώ»

Η μαρτυρία συνεργάτη της Φαίης Σκορδά για τις πλημμύρες:«Έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να μην πνιγώ»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Σπύρου Κλάδη, ο οποίος είναι floor manager στο Πρωινό Ant1- Όπως αναφέρει, το πρωί ξεκίνησε από τη Νέα Πέραμο για να πάει στη δουλειά του όταν ένας χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητο του 

Η μαρτυρία συνεργάτη της Φαίης Σκορδά για τις πλημμύρες:«Έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να μην πνιγώ»
Δραματική είναι η κατάσταση στη Νέα Πέραμο από τις πλημμύρες. Η κακοκαιρία που έπληξε τη νύχτα την περιοχή, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές. Η ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε μετά τις 3:30 τα ξημερώματα έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένα σπίτια, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, δρόμους-ποτάμια και αρκετούς εγκλωβισμένους καθώς τα ορμητικά νερά έφτασαν σε ορισμένα σημεία το 1,5 μέτρο ύψος.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Σπύρου Κλάδη, ο οποίος είναι floor manager στο Πρωινό. Όπως λέει στις έξι και μισή το πρωί ενώ κατευθυνόταν για τη δουλειά του από τη Νέα Πέραμο, ένας χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητο του και θα πνιγόταν εάν δεν έσπαγε το τζάμι για να βγει έξω. 

«Την ώρα που έφυγα από το σπίτι μου με παρέσυρε το ποτάμι γύρω στις έξι και μισή, ερχόμουν στη δουλειά και μπήκα στο αυτοκίνητο και ο χείμαρρος έπεσε πάνω στο αμάξι… ήμουν μέσα και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να βγω, γιατί αν καθόμουν λίγο θα πνιγόμουν… θα είχα πνιγεί… Το αυτοκίνητο τελείωσε, δεν ξέρω Φαίη που είναι… ο χείμαρρος το παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα… Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… ήταν τέτοια η ορμή, δεν ξέρω πως έγινε…Κατάφερε και βγήκα, δεν ξέρω εάν καθόμουν δύο λεπτά ακόμα τι θα είχε συμβεί…».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης