Αλλαγές στον ΑΝΤ1: Η Ζέτα Μακρυπούλια μετακομίζει...

Αλλαγές στον ΑΝΤ1: Η Ζέτα Μακρυπούλια μετακομίζει...

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με στόχο την ενίσχυση συγκεκριμένων ζωνών και εκπομπών

Αλλαγές στον ΑΝΤ1: Η Ζέτα Μακρυπούλια μετακομίζει...
Για καλό λόγο και όχι φυσικά από το σπίτι της μετακομίζει η λαμπερή παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα η εκπομπή που παρουσιάζει, το δημοφιλές «Ρουκ Ζουκ» θα μεταδίδεται από Δευτέρα στις 17.00 προκειμένου να δημιουργηθεί μία διαφορετική ζώνη.

Ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να “χτίσει” θεματικές ζώνες οι οποίες θα έχουν πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο το οποίο δεν θα προβάλλεται σκορπισμένο. Δεδομένου ότι τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια όσο και η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζουν τηλεπαιχνίδια τα οποία σημειώνουν πολύ καλή πορεία στον πίνακα τηλεθέασης, το κανάλι με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά ενώνει τις δύο δυνάμεις προκειμένου να ενισχύσει τη ζώνη 17.00- 19.00 στην οποία έχει σαφή υπεροχή. Ετσι μετά το «Ρουκ Ζουκ» θα προβάλλεται το «Still Standing» στην ζώνη των τηλεπαιχνιδιών και το μεσημέρι θα είναι αφιερωμένο στις παλιές σειρές του Χάρη Ρώμα και συγκεκριμένα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στο «Καφέ της Χαράς» τα οποία παρά την πολλαπλή προβολή τους έχουν ακόμη δυναμική. 

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ το «Talking Nomads» με τον Θανάση Πασσά και την Κατερίνα Ζαρίφη το οποίο μεταδιδόταν στις 17.00 δεν κόβεται παρά τα όσα κυκλοφόρησαν αλλά μετακομίζει μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 1.30 τις ημέρες προβολής του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης