Εικόνες από το πρώτο επεισόδιο του Nomads

Εικόνες από το πρώτο επεισόδιο του Nomads

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! 

Εικόνες από το πρώτο επεισόδιο του Nomads
Απόψε το βράδυ στον Ant1, είναι η πρεμιέρα του πολυαναμένομενου Nomads
, όπου είκοσι ένας νομάδες θα βιώσουν την πρόκληση της επιβίωσης στο εξωτικό νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες με στόχο το έπαθλο των 150.000 ευρώ

Κλείσιμο
Στο Πρωινό του καναλιού, προβλήθηκαν αποκλειστικές εικόνες από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι! Στα πλάνα είδαμε πρώτη φορά τις τρεις ομάδες να βρίσκονται στην παραλία και να κατευθύνονται προς το μέρος, όπου θα γίνονται τα αγωνίσματα.

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η Ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η Ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η Ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Δείτε το βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης