Ο Αναγνωστόπουλος μιλά για το φάσκελο στον Σπαλιάρα, τον Ντάνο και τα αρνητικά σχόλια

Ο Αναγνωστόπουλος μιλά για το φάσκελο στον Σπαλιάρα, τον Ντάνο και τα αρνητικά σχόλια

«Στεναχωρήθηκα γιατί με τον Γιάννη είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις και είχαμε ίδια γραμμή», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Μισθοφόρος   

Ο Αναγνωστόπουλος μιλά για το φάσκελο στον Σπαλιάρα, τον Ντάνο και τα αρνητικά σχόλια
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και δεν δίστασε να εξηγήσει στην Ελεονώρα Μελέτη το τελευταίο περιστατικό με τον Γιάννη Σπαλιάρα, το οποίο δημιούργησε έναν μικρό χαμό στα social media. 

Όλα άρχισαν όταν ο Γιάννης έδινε από την κερκίδα οδηγίες στον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Κώστα να λέει φανερά εκνευρισμένος «οδηγίες στον Ντάνο έδινες ρε; Τόσο καιρό εμάς έτρωγες, όχι από τον Ντάνο», με το μοντέλο να του επισημαίνει ότι το αγώνισμα είναι ατομικό, ενώ στη συνέχεια, όταν ο Γιάννης τον νίκησε στο αγώνισμα, ανέφερε «άλλη φορά μην μου ξαναζητήσεις φαγητό γιατί από τότε που είναι ατομικό από μένα τρως».

Κλείσιμο
Μάλιστα, λίγο μετά όταν ο Σπαλιάρας τον κέρδισε στο αγώνισμα ο Μισφοθόρος τον μούτζωσε προκαλώντας την οργή αρκετών τηλεθεατών. 

«Ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό! Φυσικά και κάποια πράγματα παρεξηγούνται αν δεν τα εξηγήσεις. Μπορεί να μου κόστισε αυτό, αλλά δεν με πειράζει καθόλου», είπε, στο Survivor Πανόραμα, ο Κώστας, ερωτηθείς για την μούντζα και συνέχισε: «ο Γιάννης δεν παρεξηγήθηκε τόσο πολύ. Το συζητήσαμε. Μου είπε κι αυτός συγγνώμη, στο συμβούλιο. Είναι πολύ καλό παιδί και καταλαβαίνει με την πείνα και τα νεύρα μπορεί να ξεφύγουμε ώρες ώρες. Είμαστε και οι δύο μεγάλα παιδιά, το συζητήσαμε, έληξε εκεί και ανυπομονώ να τον δω».

Σε ερώτηση για τον λόγο που τσαντίστηκε με τον συμπαίκτη του, ο Κώστας εξήγησε ότι «στεναχωρήθηκα γιατί με τον Γιάννη είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις και είχαμε ίδια γραμμή. Στις ψηφοφορίες εγώ δεν τον ψήφισα και ψήφισα την άλλη ομάδα. Επειδή είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον Γιάννη γι’ αυτίο το θέμα και περίμενα να το σεβαστεί. Κι εγώ, όταν έπαιζε ο Κωνσταντίνος με τον Ντάνο, δεν ήθελα να κερδίσει ο Ντάνος για να βρεθώ με έναν πιο αδύναμο εγώ, αλλά πανηγύριζα με τον Κωνσταντίνο. Θεώρησα ότι αυτό έπρεπε να κάνει και ο Γιάννης» και επανέλαβε πως μίλησαν με τον Γιάννη, τα βρήκαν και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Δείτε το απόσπασμα:


Η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο μετά έκανε μία ερώτηση, την οποία όπως τόνισε, την έκανε σε όλους τους παίκτες που πέρασαν από την εκπομπή της. Ποια είναι αυτή; Γιατί οι Μαχητές διώξανε τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα τους αφού φαινόταν ότι ήταν ο πιο δυνατός παίκτης. Τι απάντησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος;

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης