Survivor Πανόραμα: Η συγκίνηση της Βαλαβάνη για τον Ντάνο - «Έκανα λάθος»

Survivor Πανόραμα: Η συγκίνηση της Βαλαβάνη για τον Ντάνο - «Έκανα λάθος»

«Με τον Ντάνο έκανα λάθος στην συμπεριφορά μου και του ζήτησα συγγνώμη πριν φύγω», είπε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη  

Survivor Πανόραμα: Η συγκίνηση της Βαλαβάνη για τον Ντάνο - «Έκανα λάθος»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, επέστρεψε χθες στην Αθήνα με κοτσιδάκια αλά... Λάουρα
και σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώην παίκτρια των Διάσημων, μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έζησε τους τελευταίους πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Κλείσιμο
Δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της στο Survivor. Μίλησε για τις αντίξοες συνθήκες, το κρύο και τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Η Ευρυδίκη, μίλησε φυσικά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπου είχαν αρκετές εντάσεις στο Survivor. Μάλιστα, προβλήθηκε και ένα βίντεο με το χρονικό της συμβίωσής τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προβολής του βίντεο, η Ευρυδίκη συγκινήθηκε και δεν δίστασε να πει πως έκανε λάθος. «Με τον Ντάνο έκανα λάθος στην συμπεριφορά μου και του ζήτησα συγγνώμη πριν φύγω»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Ντάνο:



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor λύγισε και αποκάλυψε πως στην αρχή ένιωθε απομονωμένος από την ομάδα των Διάσημων.

Η Ευρυδίκη Βαλάβανη ρωτήθηκε για τη δήλωσή αυτή και τόνισε: «Έχει δίκιο που είπε ότι ένιωθε ανεπιθύμητος» και αποκάλυψε στη συνέχεια γιατί η ίδια τον υπέδειξε αρκετές φορές προς υποψήφιο αλλά και γιατί δεν τα πήγαιναν οι δυο τους στην αρχή καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Δείτε στο βίντεο όσα είπε για τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού:




Η Ελεονώρα Μελέτη, ρώτησε την αθλητικογράφο εάν πρόλαβε να διαβάσει μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για εκείνη στα social media. «Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια στα social media» απάντησε και πρόσθεσε πως αρνείται ακόμα να τα διαβάσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης