Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Survivor

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Survivor

Το «Survivor», που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ 

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Survivor
Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη ο Σάκης Τανιμανίδης για τα γυρίσματα του Survivor που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ. 

Το «Survivor», που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό. Μια ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Κλείσιμο
Το Survivor Ελλάδας ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές έχουμε δει. Θα πάρουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους. 


Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα.


Παρουσιαστής του απαιτητικού σόου, ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης, που βρέθηκε αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και στους χώρους όπου θα γυριστεί το «Survivor» για τις ανάγκες του διαφημιστικού τρέιλερ. 

Το «Survivor» έρχεται το Φεβρουάριο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα! 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης