Το Πρω1νό: Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Πρω1νό: Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της λίγο πριν την πρεμιέρα

«Και οι Κυριακές θέλουν ωραία παρέα. Σας στέλνουμε μεγάλο φιλί! Το Πρω1νό επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου!», έγραψε η παρουσιάστρια στο Ιnstagram

Το Πρω1νό: Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της λίγο πριν την πρεμιέρα
Η Φαίη Σκορδά την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα μας καλημερίσει με αλλαγές. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Ant1 μόνη της έχοντας στο πλευρό της μια έμπειρη και ανανεωμένη ομάδα. Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την πρεμιέρα της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, κάποια από τα άτομα που θα απαρτίζουν την εκπομπή φωτογραφήθηκαν μαζί. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την σύσκεψη.  Εκεί απεικονίζονται ο ίδιος, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάνα Τρυφίδου, η Σίσσυ Καλλίνη, η Μαίρη Αρώνη, ο Νίκος Παρτσώλης και η Μαρία Κοκκολάκη.

Κλείσιμο


Η Φαίη, σήμερα συναντήθηκε με την ομάδα της στη Γλυφάδα και φωτογραφήθηκε με όλους μαζί, πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Και οι Κυριακές θέλουν ωραία παρέα. Σας στέλνουμε μεγάλο φιλί»! Το Πρω1νό επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης