Σαμαράς - Κωστέτσος: «Καταρρέουν» μπροστά στους μετανάστες της Ειδομένης

Σαμαράς - Κωστέτσος: «Καταρρέουν» μπροστά στους μετανάστες της Ειδομένης

Μετά από επίδειξη μόδας στα Σκόπια, Βασίλειος Κωστέτσος και Τρύφωνας Σαμαράς έκαναν μια στάση στην Ειδομένη και είπαν να βγάλουν selfie με φόντο τους πρόσφυγες

Σαμαράς - Κωστέτσος: «Καταρρέουν» μπροστά στους μετανάστες της Ειδομένης
«Μονό αν δεις και νιώσεις τον πόνο αυτών των συνανθρώπων μας από κοντά καταλαβαίνεις. Θεέ μου...», έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος στο Instagram, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις από τους followers, οι οποίοι κατηγόρησαν τον ίδιο αλλά και τον γνωστό κομμωτή για εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου.

«Σήμερα το απόγευμα λίγο πριν φύγουμε έζησα με τον Τρύφωνα πάνω στο Πετσί μας...Την Κόλαση της Ειδομένης.....Η Φοβερή Αυτή Αντιπαράθεση Που μπορείς να νοιώσεις μετά από μια τεράστια επιτυχία.....!!!!! Οταν βλέπεις και αγγίζεις τον πόνο... Δυστυχώς η ζωή δεν είναι ΜΟΝΟ φλας χαμόγελα, σαμπάνιες.....Κατέρρευσα», σημείωσε σε άλλη φωτογραφία.

Κλείσιμο

Μετά από επίδειξη μόδας στα Σκόπια, Βασίλειος Κωστέτσος και Τρύφωνας Σαμαράς έκαναν μια στάση στην Ειδομένη και είπαν να βγάλουν selfie με φόντο τους πρόσφυγες, σηκώνοντας νέα θύελλα αντιδράσεων. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης