Φώτης Σεργουλόπουλος: Το αλκοτέστ και η νύχτα του στο αυτόφωρο

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το αλκοτέστ και η νύχτα του στο αυτόφωρο

«Βρίσκω δικηγόρο, έρχεται, με παίρνουν για αποτυπώματα, με βάζουν πίσω από τα κάγκελα μαζί με πολλούς άλλους γιατί είναι Σάββατο βράδυ» 

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το αλκοτέστ και η νύχτα του στο αυτόφωρο
Την περιπέτεια που έζησε κάποια χρόνια πριν αποκάλυψε στην εκπομπής «Jenny Jenny» και στην Τζένη Μπαλατσινού ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε για το αυτόφωρο που έχει περάσει.

«Ένας άντρας πρέπει να έχει πάει αυτόφωρο μια φορά στη ζωή του. Ήμασταν με την παρέα μου, ήταν Ιούνιος του 2001, έκανε πρωινό τότε κι έχουμε πάει μια παρέα στου Ψυρρή. Έχουμε φάει, έχουμε πιει ήταν μια υπέροχη βραδιά! Φεύγοντας λένε δεν πάμε να πιούμε και κάτι; Πάμε και μετά φεύγω.

Κλείσιμο
Μου λέει ο Μάκης (ο φίλος μου) “Φώτη μην φύγεις!” Κάτι έβλεπε στο μάτι μου. Εγώ δεν αισθανόμουν άσχημα. Περνάω από την Ομόνοια. Αλκοτέστ! Φυσάω… μέσα! Είμαι στο Α.Τ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη και κάποια στιγμή το πρωί μου λένε "δεν παίρνετε κανέναν δικηγόρο"; Αρχίζω και παίρνω τους φίλους μου, το σηκώνει μια που ξενυχτούσε εκείνη την ώρα, και αρχίζει να γελάει.

Βρίσκω δικηγόρο, έρχεται, με παίρνουν για αποτυπώματα, με βάζουν πίσω από τα κάγκελα μαζί με πολλούς άλλους γιατί είναι Σάββατο βράδυ! Με παίρνουν με το αυτοκίνητο και μου λένε "μην κάνετε κάτι για να μη σας βάλουμε χειροπέδες"! Με πάνε στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ. Ουρά….Ό,τι μπορείς να φανταστείς είχαν μαζέψει το Σάββατο το βράδυ!

Λέω "δεν το ζω"! Και έρχεται και το κλου... Μου δίνουν ένα νούμερο και με βγάζουν φωτογραφία ανφάς προφίλ Γέλαγε ο φωτογράφος! Και δεν είχα την εξυπνάδα να του πω να μου βγάλει μια να μου δώσει να την έχω! Μετά από εκεί δικαστήρια και τελειώσαμε στις 2 το μεσημέρι… Ευτυχώς δεν έκατσα και την Κυριακή μέσα. Γι' αυτό προσέχετε, δεν είναι αστείο. Εκείνη τη μέρα τα είδα όλα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης