Ελένη Καστάνη για τον χαμό της αδελφής της: «Ένιωσα ότι ορφάνεψα για δεύτερη φορά»

Ελένη Καστάνη για τον χαμό της αδελφής της: «Ένιωσα ότι ορφάνεψα για δεύτερη φορά»

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και συγκλόνισε με τα λόγια της

Ελένη Καστάνη για τον χαμό της αδελφής της: «Ένιωσα ότι ορφάνεψα για δεύτερη φορά»
Καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη. Η ηθοποιός περιέγραψε πώς βίωσε και βιώνει τον χαμό της αδελφής της ενώ τόνισε πως έχει φιλοσοφήσει πλέον τα πράγματα. Μάλιστα μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει αλλά και  για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν το σήριαλ να έχει κοπεί, επειδή τσακώθηκαν μεταξύ τους οι συντελεστές.

«Έχασα 20 κιλά τι είναι είκοσι μπροστά στην αιωνιότητα. Το πήρα απόφαση γιατί ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη από την δουλειά δούλευα 2 χρόνια συνεχώς. Τώρα δεν δουλεύω γιατί συνέβη και αυτό με την αδελφούλα και ήθελα να το βιώσω. Δεν είχα και ψυχολογία για να παίξω κωμωδία. Δεν είχα και αλλά είχα μόνο μία αδελφούλα και είμασταν πολύ αγαπημένες .
Έχω θάψει τον μπαμπά μου την αδελφούλα μου, μου έχει μείνει η μανούλα μου η γλυκιά. Οι άνθρωποι έχουν έναν σταυρό το έχει η μοίρα μου φαίνεται όλοι στην οικογένεια μου φεύγουν από αιφνίδιο θάνατο. Ο τέλειος θάνατος για αυτούς που φεύγει το χειρότερο για αυτούς που μένουν. Ένιωσα ότι ορφάνεψα για δεύτερη φορά.»
Κλείσιμο

Μάλιστα η ηθοποιός μίλησε και για το σίριαλ το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και βελαε τα πράγματα στην θέση τους: «Δεν τσακωθήκαμε και αυτό αποδείχθηκε και στη συνέχεια γιατί ξανασυνεργαστήκαμε. Έξι επεισόδια γυρίστηκαν και στο έβδομο είχαμε γυρίσει κάποιες σκηνές... Είχε κάνει τόση επιτυχία όσο κάνει τώρα ένα σήριαλ που έχει κάνει 26 επεισόδια. Ήταν κάτι το τρομερό, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Θεωρώ ότι ήταν η τύχη του να μην γίνει αυτό το σήριαλ. Είχε ένα... στράβωμα από την αρχή.

Είχε ξεκινήσει με άλλη διανομή και μετά σταμάτησε και άλλαξαν κάποιες. Ήταν διαφορετική η τετράδα, η μόνη κοινή ήμουν εγώ και στις δύο εκδοχές. Γι' αυτό υπήρχαν σκηνές που είχαν γυριστεί πριν τις διακοπές, πριν τον Αύγουστο και έτρεχα στα διόδια, με την προηγούμενη διανομή, χωρίς να φαίνεται και έμπαινα στο σπίτι με άλλη διανομή. Μετά γυρίστηκε η συνέχεια.

Συζητήθηκε για να γυριστεί σε ταινία. Μου το λέγανε και πρόσφατα, πριν καμιά πενταετία και τώρα πια τους έλεγα δεν έχει νόημα, γιατί έχουμε μεγαλώσει και δεν μπορούσε να πείσουμε. Ήταν ένα σήριαλ που έβγαλε πολύ κόσμο, εκεί έπαιξε ο Τσιμιτσέλης για πρώτη φορά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης