Τέτα Καμπουρέλη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Πώς φουσκώνει το στήθος με τρόμπα για 7 ώρες

Τέτα Καμπουρέλη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Πώς φουσκώνει το στήθος με τρόμπα για 7 ώρες

Η αισθητικός δεν δίστασε να μιλήσει και για το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει η αδελφή της

Τέτα Καμπουρέλη στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Πώς φουσκώνει το στήθος με τρόμπα για 7 ώρες
Καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» βρέθηκε χτες η Τέτα Καμπουρέλη. Η γνωστή αισθητικός-ποδολόγος μίλησε για το μασάζ που της έκανε συνεργάτης της εκπομπής «Mega με Μία» και σχολιάστηκε έντονα επειδή βγήκε ημίγυμνη.

Τι απάντησε εκείνη; «Βγαίνω δέκα λεπτά στην τηλεόραση και αναστατώνεται το σύμπαν. Είναι η δουλειά μου, είμαι αισθητικός, ποδολόγος είπαν να το κάνω εγώ από ένα 18χρονο κοριτσάκι. Κάποιο λόγο θα είχανε να βάλουνε εμένα και είπα άμα είναι για καλό να το κάνουμε. Ξέρει ο Κρητικός μασάζ, έκανε χαλαρωτικό μασάζ και ήταν και πολύ χαρούμενος για κάποιο λόγο και μου δήλωσε μετά Τέτα μου με έκανες πολύ ευτυχισμένο, Τέτα μου, σκίσαμε να σε φιλήσω».

Κλείσιμο



Η Τέτα μίλησε και για την τρόμπα που φουσκώνει το στήθος εξηγώντας πώς λειτουργεί και σε ποιο άλλο σημείο του σώματος βοηθά: «Η τρόμπα υπάρχει στα sex shop και φουσκώνει το στήθος, το τρομπάρει δηλαδή. Μπαίνει στο γυμνό στήθος, το φουσκώνει και μάλιστα το διατηρεί έτσι για 7 ώρες. Εγώ το δοκίμασα και έμεινα άφωνη, κάνει δουλειά. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Άκουσα ότι κάνει και για τους άντρες στο κάτω μέρος. Αν μου το φέρουν θα το δοκιμάσω και αυτό. Με την ίδια λογική που φουσκώνει το στήθος θα φουσκώνει και το κάτω μέρος του άντρα. Όλος ο λαός την τρόμπα την ξέρει». 




Μετά μίλησε για τη νέα μόδα στο μπικίνι αλλά και για τα ψαράκια που κάνουν πεντικιούρ: «Κάνουν καλό στο έκζεμα και τρώνε το νεκρά κύτταρα. Όλα τα θέματα τα βρίσκω μόνη μου, μπήκα στο τρυπάκι να ψάχνομαι. Είμαι μπροστά. Δεν επαναπαύομαι».




Η Τέτα Καμπουρέλη  αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αδελφή της. «Έχω ζήσει τα ψυχιατρεία. Έχω την αδελφή μου, δεν με ενοχλεί να το λέω έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα. Τελευταία ζω από κοντά την ψυχοπάθεια. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν προβλήματα, λίγο αγάπη θέλουν, δεν αγοράζεται η αγάπη. Δεν υπάρχει κράτος να βοηθήσει. Το κακό είναι ότι τους βάζουν όλους μαζί. Έχω ζήσει όλη την ψυχασθένεια η οποία έχει στάδια. Ξεκινά από την κατάθλιψη, την αυτοκαταστροφή και μετά το σύνδρομο Τουρετ, είναι μια ψυχασθένεια που νομίζεις ότι είναι δαιμονισμένοι, βρίζουν, φωνάζουν. Το ζούμε με την αδελφή και δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να σε βοηθήσει. Πού λεφτά; Πού κράτος; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν αγάπη. Δυστυχώς υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν αγαπηθεί. Εμένα η αδελφή μου έχει αγαπηθεί δύο φορές, είναι κάτι το εκπληκτικό και όμως έχει θέμα». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης