Επίθεση Νίκου Μαστοράκη σε Γιώργο Πολυχρονίου λόγω Μενεγάκη

Επίθεση Νίκου Μαστοράκη σε Γιώργο Πολυχρονίου λόγω Μενεγάκη

«Βλέπω τελευταία κάποιον που σου μοιάζει λίγο και που ισχυρίζεται ότι είναι ο Γιώργος Πολυχρονίου, να περιφέρεται θλιβερά από κανάλι σε κανάλι, λέγοντας μ@λ@κιές»

Επίθεση Νίκου Μαστοράκη σε Γιώργο Πολυχρονίου λόγω Μενεγάκη
Kαλεσμένος του «Join us» ήταν ο Γιώργος Πολυχρονίου και παραχώρησε συνέντευξη  στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη που έιχε στο ξεκίνημα στο ξεκίνημα της καριέρας της. Συγκεκριμένα είπε  για την εποχή της συνεργασίας τους στο παιχνίδι Mega Banca:

Κλείσιμο
«Δεν την είχα επιλέξει εγώ. Μου την έφεραν μια μέρα. Ήταν τσαπερδόνα, με εντυπωσίασε. Μου 'πιασε το χεράκι... έδειξε μια φιλικότητα και θηλυκότητα. Ήταν λαμπερή. Δεν την φλέρταρα γιατί ήμουν σε σχέση (με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου). Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας. Δεν είναι χαρισματική με την έννοια του έμφυτου ταλέντου. Αυτό το μοντέλο δε θα ξαναπαρουσιαστεί εύκολα στην τηλεόραση. Εκείνη έδειξε τον τηλεοπτικό αυτό δρόμο. Τώρα έχουμε σημερινές Μενεγάκη που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, αλλά τελικά βλέπεις πως αυτό ο κόσμος δεν το αποδέχεται πια. Τα media μπορούν να φτιάξουν κάποιον. Αν ο άνθρωπος του καναλιού που καλοέβλεπε την Ελένη δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία»

Ο Νίκος Μαστοράκης θέλησε να πάρει θέση σε όσα δήλωσε ο παρουσιαστής  και έγραψε σε αναρτηση που έκανε στην προσωπική σελίδα στο Facebook: «Βλέπω τελευταία κάποιον που σου μοιάζει λίγο και που ισχυρίζεται ότι είναι ο Γιώργος Πολυχρονίου, να περιφέρεται θλιβερά από κανάλι σε κανάλι, λέγοντας μ@λ@κιές (καθώς του πέφτουν τα σάλια) και ευτελίζοντας τη δική σου ιστορία. Εγωκεντρικός (λέει "εγώ" πέντε στις δέκα λέξεις) και ανήθικος (πρόστυχος ίσως είναι η σωστή λέξη) ήταν λίγο πριν και στο Join Us, για να επαναλάβει για τρίτη η τέταρτη φόρα, τις γνωστές του αθλιότητες περί Ελένης Μενεγακη. Λέει πεντακάθαρα, αυτό το υποκείμενο που σε αντιγράφει, ότι η Ελένη "το έκανε" για την καριέρα της, είπε μάλιστα πως όταν τον γνώρισε του την έπεσε (ρε τον ακαταμάχητο) και του χάιδευε το χέρι, για να την πάρει στην εκπομπή του. Και, αποτιμώντας το "ανύπαρκτο ταλέντο" της Ελένης, έβγαλε μαλακες και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, που τη βλέπουν 25 τόσα χρόνια. Άσε που η Ελένη είναι μητέρα παιδιών σε ηλικία που να καταλαβαίνουν αυτά που λέει ο γελοίος. Έλα τώρα στη θέση της, να ακούει δηλαδή η κόρη σου όσα έχεις κάνει εσύ. Φρίκη;»
.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης