Η συγκίνηση του Γιάννη Βαρδή όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του

Η συγκίνηση του Γιάννη Βαρδή όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του

«Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Αξέχαστη περίοδος... όσο περνούσε ο καιρός είχε γίνει αρκετά ευσυγκίνητος, έκλαιγε κάποιες φορές, δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του»

Η συγκίνηση του Γιάννη Βαρδή όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του
Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του, Αντώνη, τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, την απώλειά του και τα τραγούδια που είναι η κληρονομιά του!

Για τη μάχη που έδωσε ο πατέρας του τόνισε ότι «ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Αξέχαστη περίοδος... όσο περνούσε ο καιρός είχε γίνει αρκετά ευσυγκίνητος, έκλαιγε κάποιες φορές, δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του, αν ήταν αισιόδοξος. Το πάλεψε πολύ ο πατέρας μου... Του είπα όλα όσα ήθελα, ήμασταν μαζί όλη μέρα...». 

Κλείσιμο
«Είχε καταλάβει ότι είχε έρθει το τέλος του;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιάννης απάντησε: «δεν ξέρω αν είχε καταλάβει ότι έρχεται το τέλος... Εγώ, η αδερφή μου πιστεύαμε ότι θα το ξεπεράσει. Με την αρρώστια του άλλαξε έγινε πιο ευσυγκίνητος και οξύθυμος λόγω της αρρώστιας του και δεν τον είχα συνηθίσει... Ο πατέρας μου μου λείπει πολύ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης