Τι κοινό έχει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μπόνο;

Τι κοινό έχει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μπόνο;

Με γυαλιά ηλίου έκανε τα ψώνια της στο super market

Τι κοινό έχει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μπόνο;
Τι κοινό μπορεί να έχει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο τραγουδιστής των U2 Mπόνο; Απ' όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον τίποτα δεν συνδέει τα δύο πρόσωπα ωστόσο η παρουσιάστρια ακολούθησε το παράδειγμα του τραγουδιστή και δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου της ακόμη και σε κλειστό χώρο. 

Βέβαια ο Μπόνο έχει δηλώσει πως πάσχει από γλαύκωμα και γι' αυτό κυκλοφορεί πάντα και παντού με τα γυαλιά του. 

Κλείσιμο


Η Ζέτα Μακρυπούλια ωστόσο χαίρει άκρας υγείας. Γιατί όμως η παρουσιάστρια δεν έβγαλε τα γυαλιά της ούτε και στο super market της γειτονιάς της; Κανείς δεν ξέρει αλλά δεν είναι η μόνη αφού κατά καιρούς έχουμε δει πολλά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ να... λανσάρουν αυτό το στυλ. 

Κατά τα λοιπά ο φακός του «ΟΚ» την εντόπισε καθώς έκανε τα ψώνια του σπιτιού της μιας και η παρουσιάστρια φροντίζει για όλες τις υποχρεώσεις της χωρίς καμία βοήθεια. 



Μπορεί τελευταία να είναι πολυάσχολη με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί όμως δεν αμελεί να κάνει τα ψώνια της. 


Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι ιδιαίτερη προσεκτική με την καθημερινή της διατροφή ενώ φροντίζει και για το πρόγραμμα του αγαπημένου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης