Τσαλίκης - Τάμτα - Σαμπάνης διασκέδασαν με Θεοδωρίδου - Θεοφάνους

Τσαλίκης - Τάμτα - Σαμπάνης διασκέδασαν με Θεοδωρίδου - Θεοφάνους

Ποιοι άλλοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»;

Τσαλίκης - Τάμτα - Σαμπάνης διασκέδασαν με Θεοδωρίδου - Θεοφάνους
Μια βραδιά φίλων γεμάτη φως, αγαπημένα πρόσωπα, λαμπερές παρουσίες ήταν αυτή της Δευτέρας, καθώς για άλλη μια φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης 
υποδέχθηκαν στην σκηνή αγαπημένους τους φίλους. 

Κλείσιμο


Το «παρών» στη μουσική σκηνή έδωσαν ο  Δημήτρης Κοντολάζος μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη οι οποίοι διασκέδασαν αλλά και ανέβηκαν στην πίστα να τραγουδήσουν. 



Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη για το πόσο τον έχει στιγματίσει το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους ‘’Στα υπόγεια είναι η θέα’’ καθώς το τραγουδούσε σε συγγενικό του πρόσωπο σε μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή. Ο Γιώργος Τσαλίκης ερμήνευσε το αγαπημένο του τραγούδι κάνοντας το κοινό να συγκινηθεί. 



Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαμώνες του μαγαζιού, ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Κοντολάζου στην σκηνή του ‘’ΦΩΣ’’ ο οποίος τραγούδησε μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου αγαπημένες επιτυχίες.



Επίσης στο ΦΩΣ ήρθαν για να απολαύσουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες η αγαπημενη pop τραγουδίστρια Τάμτα η οποία φέτος εμφανίζεται στο ACRO μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη,  ο Γιώργος Ντάβλας, η ταλαντούχα Μαλού και ο ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος.





 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης