Πιο κάτω απ' τη Σαράφογλου η Τρέμη

Πιο κάτω απ' τη Σαράφογλου η Τρέμη

Δείτε αναλυτικά τι καταγράφει η AGB

Πιο κάτω απ' τη Σαράφογλου η Τρέμη
Η αλλαγή στο κεντρικό δελτίο του MEGA με την ολική επαναφορά της Όλγας Τρέμη στο τιμόνι του και την απομάκρυνση της Μαρίας Σαράφογλου, δυστυχώς για τους ιθύνοντες δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά χειρότερο!

Όπως ήταν φυσικό, συνήθως η πρώτη μέρα και η δύναμη της περιέργειας του τηλεοπτικού κοινού έφερε ανεβασμένα νούμερα, όμως μέχρι εκεί. Από την επόμενη κιόλας μέρα ξεκίνησε η μεγάλη πτώση για το MEGA-λο κανάλι καθώς η Μαρία Χούκλη έχει κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του κοινού στην ενημέρωση.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η Όλγα Τρέμη στην πρεμιέρα της στο εμπορικό κοινό έφτασε να κάνει 17,2% λίγες μονάδες παραπάνω από την Μαρία Σαράφογλου καθώς η τελευταία στις 5-01-2015 (ακριβώς μία εβδομάδα πριν) σημείωσε 14,7%.

Στο σύνολο της τηλεθέασης η Όλγα Τρέμη την ίδια ημέρα έκανε 22,8% ενώ η Μαρία Σαράφογλου είχε φέρει στο κανάλι το 17,7% του τηλεοπτικού κοινού.

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 το «νέο» δελτίο άγγιξε μόλις το 10,1% στο εμπορικό κοινό ενώ η Μαρία Σαράφογλου είχε κάνει 15,3% την Τρίτη στις 6 Ιανουαρίου. Στο σύνολο την ίδια μέρα η Όλγα Τρέμη έφτασε το 16,1% ενώ η Μαρία Σαράφογλου 18,7%.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, μία από τα ίδια για τα νούμερα του δελτίου καθώς έκανε 12,2 % στο εμπορικό κοινό την ώρα που η Σαράφογλου την περασμένη Τετάρτη στις 7 του μήνα είχε κάνει 15,9%. Στο σύνολο η Τρέμη έκανε 18,1% ενώ η Σαράφογλου είχε κάνει 21,4%.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, η πτώση συνεχίζεται καθώς μόνο το 13,9% του τηλεοπτικού κοινού επιλέγει να δει την Τρέμη την ώρα που στις 8 Ιανουαρίου την Σαράφογλου την προτίμησε το 11,3%. Στο σύνολο φέρνουν ισοπαλία με 17,2% αμφότερες.
Η εβδομάδα κλείνει με την Τρέμη την Παρασκευή στις 16 Ιανουαρίου να σημειώνει στο εμπορικό κοινό 12,6% ενώ η Μαρία Σαράφογλου είχε κάνει στις 9 του μήνα 14,8%. Στο σύνολο η πρώτη κυρία είχε κάνει 17,6% ενώ η Μαρία Σαραφογλου είχε χτυπήσει 18,4%.
Την Δευτέρα στις 19 Ιανουαρίου το δελτίου του MEGA έκανε 13,5% στο εμπορικό κοινό ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης έφτασε μέχρι το 17,8%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης