Ορφέας Αυγουστίδης: Γιατί είπα «ναι» στην «Εθνική Ελλάδος»

Ορφέας Αυγουστίδης: Γιατί είπα «ναι» στην «Εθνική Ελλάδος»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Ορφέας Αυγουστίδης: Γιατί είπα «ναι» στην «Εθνική Ελλάδος»
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Εθνική Ελλάδος», η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης. 
 
«Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης, για τον Γιώργο Καπουτζίδη και συμπλήρωσε: «Τώρα δεν ξέρω ποιανού ιδέα μπορεί να ήταν να παίξω κι εγώ στη σειρά. Εγώ έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον Αντώνη τον Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη, και είδαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με βάση το πρόγραμμα το δικό μου και το δικό τους».
 
Κλείσιμο
Γιατί είπε το «ναι» στην συγκεκριμένη σειρά;
 «Φυσικά και λες “ναι” με κλειστά μάτια, γιατί γνωρίζοντας τη δουλειά του Καπουτζίδη, βλέποντας το “Παρά Πέντε” και τις “Σαββατογεννημένες”, έχει δείξει αυτό που είναι και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια ήμουν πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της δουλειάς».
 
Tέλος είπε για το σίριαλ: «Είναι κωμωδία! Εξαρτάται τι λες κι εσύ κωμωδία... Δεν είναι κόμικ, είναι κωμωδία. Είναι μια κωμωδία σημερινή. Μιλάει για την Ελλάδα τώρα, την Ελλάδα της κρίσης. Οι χαρακτήρες είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Αυτό είναι το ωραίο, επειδή δεν το βλέπεις συχνά. Στην τηλεόραση βλέπεις σχήματα που σου θυμίζουν κάτι, αλλά τώρα βλέπεις ανθρώπους που είσαι σίγουρος ότι κάπου τους έχεις ξαναδεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης