Καλομοίρα: Με τα παιδιά η ζωή μου απέκτησε μεγαλύτερο νόημα!

Καλομοίρα: Με τα παιδιά η ζωή μου απέκτησε μεγαλύτερο νόημα!

«Ασχολούμαι όλη μέρα με το μεγάλωμά τους αλλά το πολύ πρωινό, σχεδόν νύχτα, το αφιερώνω στον εαυτό μου!»

Καλομοίρα: Με τα παιδιά η ζωή μου απέκτησε μεγαλύτερο νόημα!
Τις πόρτες του σπιτιού της, που βρίσκεται στο Αρλιγκτον της Ουάσιγκτον άνοιξε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό η Καλομοίρα 
και έχοντας στην αγκαλιά της τα δίδυμα αγοράκια της, μίλησε στην ψυχαγωγική εκπομπή "ΜegaView" και τον Γιώργο Σατσίδη 

Κλείσιμο
«Ξυπνάω από τις 5. 30 το πρωί», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια για την καθημερινότητά της ως μαμά και τη νέα της ζωή στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ και συνέχισε: «Τρέχω κατευθείαν στο γυμναστήριο, ενώ κοιμάται ο Γιώργος και τα δίδυμα! Στην συνεχεία, επιστρέφω κάνω μπάνιο και ετοιμάζω πρωινό για τα παιδιά. Ασχολούμαι όλη μέρα με το μεγάλωμά τους αλλά το πολύ πρωινό, σχεδόν νύχτα, το αφιερώνω στον εαυτό μου! Χαίρομαι που έγινα νωρίς μητέρα. Με τα παιδιά νιώθω ότι η ζωή μου απέκτησε μεγαλύτερο νόημα!».

Αποκάλυψε ακόμα στο δορυφορικό MEGA ότι έχει δεχτεί πρόταση για να γίνει η ζωή της ριάλιτι σόου, την οποία όμως αρνήθηκε: «Μου έχουν προτείνει να κάνω ριάλιτι την ζωή μου στην αμερικανική τηλεόραση ...με τα παιδιά  μου. Δεν με ενοχλεί να δείχνω τα παιδιά αλλα οχι διαρκώς. Εννοείτε ότι  αρνήθηκα,  δεν θα ήθελα να μεγαλώσουν οι γιοι μου με  κάμερες...Εαν θέλουν να το κάνουν θα ήθελα να το αποφασίσουν οι ίδιοι στα 18 τους».

Όσο για το γιατί αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, σε μικρή ηλικία; «Όταν αποφάσισα να παντρευτώ και να γίνω μητέρα το έκανα συνειδητά, ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, ήθελα παιδιά, είχα κουραστεί πολύ ειδικά μετά την Eurovision...Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι να κάνω και πότε να το κάνω!», δήλωσε.

Τέλος, σχολίασε μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη και μερικές ενδυματολογικές της επιλογές από την περίοδο που έκανε καριέρα στην Ελλάδα στο τραγούδι: «Όταν σκέφτομαι την ζωή μου ως ποπ σταρ ...ανατριχιάζω με ορισμένα λουκ σε εμφανίσεις μου...Αναρωτιέμαι, θεέ μου δεν είχα καθρέφτη ! Θεωρώ ότι καποια ντυσίματα ήταν πολύ κακόγουστα!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης