Έλενα Τσαβαλιά: Με τον Μάρκο μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα

Έλενα Τσαβαλιά: Με τον Μάρκο μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα

«Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει ποτέ. Ο Μάρκος δε μπορεί να τσακωθεί με άνθρωπο»

Έλενα Τσαβαλιά: Με τον Μάρκο μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα
Για το αν έχει περάσει κρίση η σχέση τους, ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχουν περάσει κρίση αλλά και για ποιο λόγο τσακώνονται συνήθως μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Έλενα Τσαβαλιά.

«Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει ποτέ. Ο Μάρκος δε μπορεί να τσακωθεί με άνθρωπο. Αλλά επειδή ξέρει ότι θα του κρατήσω μούτρα, κάνει πάντα εκείνος πίσω», αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ!.

Κλείσιμο
Όσο για το ποιο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που του κράτησε μούτρα; «Μια μέρα. Δεν άντεξα παραπάνω. Γιατί εκεί που είμαι πολύ σοβαρή και του απευθύνω το λόγο μόνο για τα εντελώς απαραίτητα, πετάει μια αστεία ατάκα και με πιάνουν τα γέλια. Προσπαθώ να κρυφτώ, αλλά με καταλαβαίνει και μου λέει: “Γέλα, γέλα. Δεν πειράζει”».

Τέλος, εξομολογήθηκε και την αιτία που συνήθως έρχονται σε αντιπαράθεση: «Για ασήμαντα πράγματα. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι η αναβλητικότητά του. Ακόμα και τηλέφωνο να του πω να πάρει κάποιον, η απάντησή του θα είναι “αύριο” ή στην καλύτερη περίπτωση “σε λίγο”. Επίσης, επειδή είμαι υποχόνδρια, θέλω τα ρούχα τακτοποιημένα στις ντουλάπες ανάλογα με την απόχρωση και όλες οι κρεμάστρες να είναι ίδιες. Ο Μάρκος θα βγάλει τη μπλούζα του και θα την πετάξει όπου βρει, ή αν θα τη βάλει στη ντουλάπα θα την κρεμάσει όπως όπως. Αυτό εγώ δεν το αντέχω και αυτός είναι ο λόγος που δεν μοιραζόμαστε το ίδιο καμαρίνι ούτε στο θέατρο ούτε στην εκπομπή. Το γραφείο του στο σπίτι δεν το έχω δει μια φορά τακτοποιημένο. Αν μπεις μέσα θα δεις βιβλία πεταμένα στο πάτωμα, θεατρικά έργα και σημειώσεις ακουμπισμένα από δω και από εκεί. Καμιά φορά εκνευρίζομαι τόσο πολύ που πηγαίνω και τα μαζεύω, αλλά μετά δεν θυμάμαι που έβαλα τι και δεν μπορεί να βρει τίποτα. Τον τελευταίο χρόνο έχω παραιτηθεί πια, οπότε κλείνω την πόρτα και κάνω πως αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης