Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει ένα «οικογενειακό show»

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει ένα «οικογενειακό show»

Πώς σχολίασε η Έλενα Τσαβαλιά τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει ένα «οικογενειακό show»
Για τις αρνητικές κριτικές, τα νούμερα τηλεθέασης του «MEGA με MIA», τον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν μίλησαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, στην εκπομπή του Epsilon «Αποκαλυπτικά», το μεσημέρι της Κυριακής.
 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περνάμε καταπληκτικά» είπε η Έλενα Τσαβαλιά για τη συμμετοχή της στο πρωινό του Mega, και πρόσθεσε αναφερόμενη στα νούμερα τηλεθέασης: «Βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όπως και στο θέατρο βλέπουμε τα εισιτήρια. Απλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι όταν είναι στην αρχή, έχουμε πολλούς μήνες ακόμη». Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή; «Οι τηλεκριτικοί δεν είναι οι μόνοι που πυρπολούν τον Μάρκο, οπότε τους αντιμετωπίζω όπους και όλους τους άλλους» είπε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, λέγοντας: «Έχει γραφτεί πολλές φορές κάτι αντίστοιχο. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει. Θέλουν να μας δουν χωρισμένους; Δε θα μας δουν. Δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας. Δεν θα χωρίσουμε, να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν αυτό».
  
Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά: «Το ότι είπα ότι έχουν πάρει κάποια πράγματα από εμάς, δεν το λέω με την κακή έννοια. Μακάρι ο ένας να κάνει καλύτερα πράγματα απ' τον άλλον και να μην επαναπαυόμαστε. Είναι καλό για τον τηλεθεατή. Όταν έχεις επαναπαυτεί ότι τόσα χρόνια είσαι μόνος σου και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις, τοτε κάθεσαι σε ένα καναπέ και λες "γιατί να κάνω κάτι παραπάνω;". Όταν όμως υπάρχει ανταγωνισμός, λες ότι "θα κάνω και κάτι παραπάνω"», ενώ σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε: «Δεν γίνεται να μην τα βλέπεις και να μην τα παρακολουθείς. Τα νούμερα είναι ένα δείγμα, αλλά δεν με αγχώνουν. Εμένα μ' ενδιαφέρει να 'ναι καλή η εκπομπή και να περνάμε όμορφα. Αλίμονο αν ήταν μόνο πάνω τα νούμερα και αν επαναπαυόμασταν. Είμαστε ακόμα στην αρχή, στο τέλος θα γίνει απολογισμός».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το νέο project που ετοιμάζει σε συνεργασία με το Mega: «Θα είναι ένα βραδινό show στην prime time ζώνη, με σκετς, ζωντανό κοινό, χορευτικά, τραγούδια, μεταμφιέσεις και με σάτιρα επικαιρότητας και όχι μόνο. Ένα οικογενειακό show, επειδή δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να πάνε στο θέατρο.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης