Η προσβολή που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου

Η προσβολή που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου

Τι ακριβώς συνέβη και η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εκπομπή;

Η προσβολή που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου
Βαρύ είναι το κλίμα στην εκπομπή του Alpha «Όλα παίζουν»! Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε χθες το απόγευμα από την εκπομπή και δεν «παίζει» λόγος αδιαθεσίας αλλά καθαρά ψυχολογικός, διότι το κλίμα μεταξύ των συνεργατών -λόγω των χαμηλών ποσοστών- δεν είναι ευχάριστο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη χθεσινή καθιερωμένη σύσκεψη που πραγματοποιείται για την προετοιμασία της εκπομπής δημιουργήθηκε ένταση όταν χωρίς λόγο η υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου επιτέθηκε φραστικά στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Για την ακρίβεια, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τα θέματα που θα παρουσιαστούν στην εκπομπή η κ. Σασλόγλου χαρακτήρισε ενώπιον όλων «ατάλαντη» την παρουσιάστρια, γεγονός που έκανε την Καινούριου να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Κλείσιμο
Η αρχή του «κακού» βέβαια είναι τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ως γνωστόν πάντα «φτιάχνουν» το κλίμα σε ένα πρόγραμμα. Μέχρι και σήμερα τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν σημειώσει σημαντική πτώση παρόλο που παίρνουν ένα πολύ δυνατό lead in από την εκπομπή «Ελένη». Σήμερα είναι μια ημέρα καθοριστική και όσο περνά η ώρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης