Dancing with the stars: Δείτε όλα τα χορευτικά

Dancing with the stars: Δείτε όλα τα χορευτικά

Τι τηλεθέαση έκανε; - Η Δούκισσα Νομικού έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της - Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους ανέβασαν ψηλά τον πήχη από την πρώτη κιόλας Κυριακή

Dancing with the stars: Δείτε όλα τα χορευτικά
Ο πέμπτος κύκλος του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» είναι γεγονός! Το φετινό σόου άνοιξε με τους παίκτες να χορεύουν μαζί με τους χορευτές τους πάνω σε κόκκινο χαλί. Η πάντα λαμπερή Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, ενώ η εμφάνισή της τράβηξε όλα τα βλέμματα.


Κλείσιμο











Οσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, το σόου έκανε 25,9% στο σύνολο (φτάνοντας στο τέταρτο από 23:15-23:30 στο 32,7%) και στα δυναμικά κοινά κατέγραψε στο κοινό 15-44 23,6%. 

Την ίδια ώρα, στο Mega το Music schoοl σημείωσε 19,4% και 17,5% αντίστοιχα.

Την κριτική επιτροπή συνέθεταν οι Γιάννη Λάτσιος, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Κάτια Δανδουλάκη και ο Λάκης Γαβαλάς. O Κώστας Μαρτάκης μας έλεγε όλα όσα συνέβαιναν στο green room.

Οι επώνυμοι που μας έδειξαν τις ικανότητές τους στο χορό εντυπωσίασαν κριτές και κοινό, ενώ παρά το άγχος της πρεμιέρας κάποιοι ανέβασαν ψηλά τον πήχη από την πρώτη κιόλας Κυριακή. 

Οι επώνυμοι, που φέτος ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο σόου είναι οι  Θάνος Πετρέλης, Τριαντάφυλλος, Χρήστος Σπανός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θάλεια Προκοπίου, Ελισσάβετ Σπανού, Χριστίνα Αλούπη, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα. Και το πρώτο live τα είχε όλα, από σάλσα, μπατσάτα και πάσο ντόμπλε μέχρι φοξ τροτ, μάμπο και βιενέζικο βαλς.

Δείτε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων και την έναρξη του σόου: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης