Θοδωρής Αθερίδης: Η αδιακρισία αισθητικά δεν είναι ωραία

Θοδωρής Αθερίδης: Η αδιακρισία αισθητικά δεν είναι ωραία

«Και από φύση και από θέση δεν είμαι αδιάκριτος»

Θοδωρής Αθερίδης: Η αδιακρισία αισθητικά δεν είναι ωραία
Η παρθενική του εμφάνιση σε ρόλο παρουσιαστή στο κανάλι Action24 με τη νέα εκδοχή της κλασικής εκπομπής «Αργά» με τον Νίκο Μαστοράκη - έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας - ήταν το θέμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης καλεσμένος, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά, η ωραία Ελένη τον ρώτησε τι θα τη ρωτούσε αν πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του: «Και από φύση και από θέση δεν είμαι αδιάκριτος. Το ζήτημα είναι αν και ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου θέλει να πει κάποια πράγματα», είπε και η Ελένη Μενεγάκη τον «διόρθωσε»: «Αυτό έχει να κάνει με τον παρουσιαστή μού λέει η εμπειρία μου. Αν νιώθει καλά με τον άνθρωπο αυτόν ώστε να πει και πέντε πράγματα παραπάνω» 

Κλείσιμο
Τότε, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε: «Το ένστικτό μου με οδηγεί. Έχω στον νου μου πως ό,τι πεις εκτίθεται δημόσια και οφείλω και να σε προστατέψω και να προστατευτώ κι εγώ, σε περίπτωση που φανεί ότι δεν σε προστατεύω», προσθέτοντας ότι «Η αδιακρισία είναι ένα πράγμα που αισθητικά δεν είναι ωραίο. Και από την άλλη, και το κοινό γίνεται ανθρωποφάγο όταν θέλει να μπει στα ενδόμυχα ενός ανθρώπου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης