Κατερίνα Γκαγκάκη: Το The Voice kids θα βγει εν ευθέτω χρόνω

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το The Voice kids θα βγει εν ευθέτω χρόνω

«Αφού αποδέχεσαι ότι υπάρχει αυτό το πρόγραμμα και το κάνεις με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ηθικής»

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το The Voice kids θα βγει εν ευθέτω χρόνω
Για την πρεμιέρα του νέου πρωινού του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αλλά και το αν και πότε θα βγει στον αέρα το «The Voice Kids» μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κάμερα εκπομπής.
 
«Ελπίζω, πιστεύω και εύχομαι η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή να είναι καλή, γιατί όσο καλύτερες είναι οι εκπομπές τόσο καλύτεροι θα γίνουμε όλοι μας» δήλωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Happy Day».

Κλείσιμο
Αντίθετα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος δήλωσε ότι «The Voice Kids» ματαιώθηκε και δεν θα βγει τελικά στον αέρα του καναλιού, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Έτσι γίνεται στον προγραμματισμό, το The Voice kids θα βγει εν ευθέτω χρόνω».
 
Σχολιάζοντας, δε, τις δηλώσεις του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 τόνισε: «Εκείνος ξέρει καλύτερα. Αυτό περί ηθικής δεν το αντιλαμβάνομαι. Αφού αποδέχεσαι ότι υπάρχει αυτό το πρόγραμμα και το κάνεις με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ηθικής. Την οποία ηθική δεν την είχες φέτος και θα την έχεις σε δύο χρόνια;» αφήνοντας εμφανώς ανοχτό το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο project να βγει τελικά στον τηλεοπτικό αέρα. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης