Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου»

Η παρουσιάστρια μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη νέα εκπομπή «Μία»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου»
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου, σε εβδομαδιαίο περιοδικό, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή «Μία».

Η παρουσιάστρια, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα και μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από αυτό.

Κλείσιμο
Υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κάνει πρόταση στη Τζένη Μπαλατσινού ώστε να βρίσκονται μαζί στην μεσημεριανή εκπομπή του «Star»;


«Δεν θα ήθελα να πω ονομαστικά ποιους προσέγγισα για να συνεργαστούμε φέτος. Πρέπει πάντως να επικοινώνησα, είτε εγώ είτε οι συνεργάτες μου, περίπου με 60 άτομα για να καταλήξουμε στα τέσσερα - πέντε, που θα παρουσιάζουν τις ενότητες της εκπομπής».


Aν και στο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου είχε επιλέξει να την πλαισιώσουν ακόμη τρεις γυναίκες, το κοινό φαίνεται πως δεν «αγκάλιασε» την παραπάνω... συνταγή, με αποτέλεσμα να βρεθεί και πάλι μόνη της στο πλατό. 


«Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου. Δεν υπάρχει προσωποκεντρική εκπομπή στην Αμερική που να διαρκεί περισσότερο από 40 λεπτά. Όσο για το «Μίλα» θεωρώ ότι ήταν ένα ωραίο κόνσεπτ εκπομπής που είχε πολύ κακή εκτέλεση»

Τέλος, γύρισε το χρόνο πίσω και αποκάλυψε ποια εκπομπή την έκανε να χάσει τον ύπνο της. 


«Όταν πριν από οκτώ χρόνια άφησα το lifetsyle και αποφάσισα να κάνω το «Αξίζει να το δεις» είχα χάσει και πάλι τον ύπνο μου. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα να αναλάβω μία κοινωνική εκπομπή και αγχώθηκα πολύ μέχρι να βρω αυτό που θα παρουσιάσω», λέει στο περιοδικό ΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης