«Παρέλαση» επωνύμων στον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Παρέλαση» επωνύμων στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Μακρόπουλος διασκέδασαν στο «Posidonio»

«Παρέλαση» επωνύμων στον Κωνσταντίνο Αργυρό
Σημείο συνάντησης έχει γίνει το «Posidonio» αφού κάθε Σαββατοκύριακο «παρελαύνουν» όλα τα γνωστά ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ, προκειμένου να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αρφυρού και του Κώστα Μαρτάκη.

Κλείσιμο


Έτσι και την περασμένη εβδομάδα,  όπου ο φακός εντόπισε μεταξύ άλλων τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Νίκο Μακρόπουλο να διασκεδάζουν με το πρόγραμμα των καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Σαμπάνης πήρε... το κορίτσι του και διασκέδασε στα μπουζούκια. Ο τραγουδιστής κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και κατά την διάρκεια της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ως άψογος οικοδεσπότης, τον κάλεσε στην πίστα όπου ερμήνευσαν παρέα γνωστές επιτυχίες.



Στο νυχτερινό μαγαζί βρέθηκε και ο Νίκος Μακρόπουλος, με διαφορετική παρέα και διασκέδασε επίσης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο τραγουδιστής, που ανέβηκε στην πίστα ξεσήκωσε τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού με τις επιτυχίες του αποσπώντας το πιο θερμό του χειροκρότημα. Ο Νίκος Μακρόπουλος, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών μαζί με τον Αντύπα.



Τον Κωνσταντίνο Αργυρό για την διασκέδασή τους επέλεξαν ακόμη το συγκρότημα Kings αλλά και ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου, Νίκος Παντίδος όπου επισκέφθηκαν το τραγουδιστή και στο καμαρίνι του.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης