Χώρισε η Λάουρα Νάργες!

Χώρισε η Λάουρα Νάργες!

Γιατί χώρισε η νεαρή παρουσιάστρια;

Χώρισε η Λάουρα Νάργες!
Ακόμη ένας χωρισμός ήρθε να... ταράξει την σόουμπιζ. Η Λάουρα Νάργες και ο Δημήτρης Δαλάκος ύστερα από 3,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Η κρίση στην σχέση τους, ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού. Μπορεί το ζευγάρι να πέρασε μαζί τις διακοπές του, αφού ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, όμως φαίνεται πως τελικά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στην σχέση τους. 

Κλείσιμο
«Η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού ενώ είχαν συμπληρώσει ήδη 3,5 χρόνια μαζί. Προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, γι' αυτό και έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο στις αρχές Αυγούστου. Εκεί μάλιστα ο Δημήτρης οργάνωσε και ένα πάρτι - έκπληξη για να γιορτάσουν τα 24α γενέθλια της Λάουρας», επισημαίνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό «ΟΚ».

Οι δυο τους, εκτός από ζευγάρι ήταν και συνεργάτες και μάλιστα η νεαρή παρουσιάστρια αναφερόταν πολύ συχνά στις συνεντεύξεις της στον σύντροφό της, τονίζοντας ιδιαίτερα την επαγγελματική φύση της σχέσης τους. Ωστόσο, η απομάκρυνσή της από το πάνελ της εκποπής «Το Πρωινό» φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά και την διαπροσωπική τους σχέση. 

«Το κλίμα μεταξύ τους επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο με την απομάκρυνση της Λάουρας από την ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1, γεγονός που την επηρέασε αρνητικά. Παρά τις αμοιβαίες προσπάθειες τους, με την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές αποφάσισαν σε φιλικό κλίμα να μη συνεχίσουν να είναι μαζί», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης